A tinik egy apró szobát kaptak a kollégiumban – 10 óra alatt álmaik szobáját kreálják meg

A tinik egy apró szobát kaptak a kollégiumban – 10 óra alatt álmaik szobáját kreálják meg

0

Mikor egy tanuló befejezi a középiskolát és egyetemre megy, gyakran el kell költöznie egy másik városba. Szobát vagy lakást bérelni nem egyszerű...

Mikor egy tanuló befejezi a középiskolát és egyetemre megy, gyakran el kell költöznie egy másik városba. Szobát vagy lakást bérelni nem egyszerű dolog és az anyagiak függvényében kell a családnak dönteni.

Egy átlagos, egyetemisták számára kiadó szoba nem túl szép. Erre a 18 éves Skylar Bantz és Adeline Vela is rájött, mikor  a Texas State University kollégiumi szobáit meglátta, írta a Daily Mail.

A szobában az ágyak, a fal, a mennyezet is rossz állapotban volt. Egyértelmű volt a két lány számára, hogy itt sok mindent fel kell újítani.

 

 

 

 

Mindkét család sokat dolgozott ezen a projekten, összesen 10 órát töltöttek az átalakítással. A családtagok segítettek az emeletre felcipelni mindent, mert az épületben nem volt lift.  

 

Egy kis kreativitás és a család segítsége igazán csodákra képes.

A 18 éves lány most költözött el otthonról először. El tudjuk képzelni, hogy sokkal jobban érzi magát egy olyan szobában, ami otthonos és kényelmes, igazi álomszoba.csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!