Téged mire „ítél” születési éved, hónapod és napod hármas kombinációja? Félelmetesen igaz jellemzés

Téged mire „ítél” születési éved, hónapod és napod hármas kombinációja? Félelmetesen igaz jellemzés

0

Téged mire „ítél” születési éved, hónapod és napod hármas kombinációja? Félelmetesen igaz jellemzés           Olvasd el, mit...

Téged mire „ítél” születési éved, hónapod és napod hármas kombinációja? Félelmetesen igaz jellemzés

         

Olvasd el, mit jelent, ha páratlan kombinációt ad!

       

A numerológia szerint a születési számaink több személyiségjegyünkről árulkodnak. Derítsd ki a tiédet – ehhez csak külön-külön össze kell adnod a születési nap, a hónap és évszámokat, majd következhet az együttes elemzés, amelyben különösen nagy hangsúlyt kapnak a páros, illetve páratlan számok.

Íme, egy példa: 1987. november 14. A következőképpen kell összeadni a számokat:

1997 = 1+9+8+7 = 25 = 2+5 = 7, ez pedig páratlan szám.

A november az év 11. hónapja, tehát 1+1 = 2, ez páros szám.

A 14. nap pedig így néz ki: 1+4 = 5, ami ugye páratlan szám.

Tehát ezek alapján a képlet: páratlan-páros-páratlan.

Előzőek alapján számold ki a páros-páratlan képletedet és olvasd el a rád jellemző leírást.

Páratlan-páratlan-páratlan

Azok az emberek, akiknek ez a képlet jön ki, mindig optimisták, kreatívak, lelkesek, nagyvonalúak, művészi hajlammal rendelkeznek. Szeretnek álmodozni, és gyakran ütköznek nehézségekbe, ha céljaik eléréséről van szó. Azonban a kreatív, teremtő energiák mindig az ő pártjukon vannak. Ezek az emberek a szerelemnek élnek, de gyakran megégetik magukat, és sokat szenvednek ezen a téren. Érzelmileg nem mindig kiegyensúlyozottak, gyakran sebezhetők. Ugyanakkor ezek az emberek nagyon önzetlenek, empatikusak, de olykor képesek banális dolgoktól is kiborulni, ha pedig felmérgesíti valaki őket, könnyen dühbe gurulnak.

Páratlan-páratlan-páros

Nagyon érzelmes emberek, de remekül el tudják ezt rejteni. A legjellemzőbb tulajdonságuk a visszafogottság, így nem árulnak el semmit a terveikről, szándékaikról. Legtöbb esetben maszkot viselnek, és még a legjobb barátaik sem ismerik őket igazán. Van érzékük a művészetekhez, nagy az esélyük, hogy valamilyen művészeti ágban jelentőset alkossanak.

Páratlan-páros-páratlan

Ezek az emberek nagy dolgok megalkotására képesek, mert rendszerint mérnöki, vagy tudományos végzettséggel rendelkeznek. Ugyanakkor nagyra értékelik a harmóniát, és mindent megtesznek, hogy békében, kiegyensúlyozottan éljenek. Minden információt befogadnak, nyitottak az újdonságok iránt, sok baráttal rendelkeznek. Dinamikus személyiségek, akik mellett képtelenség unatkozni.

Páros-páratlan-páratlan

Ezek a személyek pragmatikusak, racionálisak, ugyanakkor szerető és tettre kész emberek. Fogékonyak a spirituális tanok iránt is, de a hétköznapi életben a józan ész szerint cselekednek. Szeretnek sportolni is, sőt profi sportolók is akadnak közöttük. Nincs olyan, hogy valami nem fontos, számukra minden az, mindent igyekeznek egyformán jól végezni.

Páratlan-páros-páros

A szülők nyugodtak lehetnek, ha a gyerekük képlete ez, mert a csemeték kiegyensúlyozottak lesznek, és sikeressé válnak a szakmájukban, főként a tudományos életben fogják sokra vinni. Leginkább a matematika, az orvostudomány áll közel ezekhez az emberekhez, akik mindig elérik a céljukat. Érzelmileg sérthetetlennek tűnnek, de ez csak a látszat, ugyanis a szívük mélyén érző, toleráns emberek. Ezek a személyek mindent megtesznek, hogy egyszerűen, nyugodt körülmények között éljenek.

Páros-páratlan-páros

Ezek az emberek határozottak, olykor ridegen, barátságtalanul viselkednek, aminek köszönhetően sikeres karriert építhetnek fel. Jó szervezőkészséggel rendelkeznek, így remek vezető, főnök válhat belőlük. Minden problémát megoldanak, nem menekülnek el a munka elől. Ha már túl monotonná válik az életük, kapnak magunknak munkát, hogy kissé bonyolulttá tegyék a hétköznapjaikat.

Páros-páros-páratlan

Ezekből az emberekből leginkább sebészek, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek válnak. Nagyon precízen, gyorsan és hatékonyan képesek a munkájukat végezni. A gazdasági területen is sikereket érhetnek el. Mindenkit egyenlő félként kezelnek, legyenek azok családtagok, barátok, vagy idegenek. Gondolkodásukat a pragmatizmus és ésszerűség jellemzi.

Páros-páros-páros

Az egzakt tudományok hívei, ugyanakkor nagyon érzékeny emberek. Tisztában vannak azzal, hogy nem áldotta meg a sors művészi hajlammal, ezért megmaradnak műkedvelőnek és támogatják a kultúrát. Remek műkritikus válhat belőlük. A kalandokat nem kedvelik, visszafogottan élnek.

(filantropikum.com)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!