14 kreatív és humoros férj, akik mellett egy véget nem érő kaland és nevetés az élet

14 kreatív és humoros férj, akik mellett egy véget nem érő kaland és nevetés az élet

1.  Amikor megkéred a férjed, hogy szedje be a szárítóról a ruhákat, de a takaróknál elakad... 2.  Amikor elküldöd a férjedet nagy-bevásárlásra,...

1.  Amikor megkéred a férjed, hogy szedje be a szárítóról a ruhákat, de a takaróknál elakad...2.  Amikor elküldöd a férjedet nagy-bevásárlásra, de éppen le voltak árazva a jégkrémek, úgyhogy...

 

3.  A gyerekek szobájában találtam...


4.  Megkértem, hogy ,,tegyen oda" egy adag spagettit...

5.  Megkértem a férjemet, hogy szerelje már fel végre azt a tükröt, amiért másfél hónapja rágom a fülét...megtette.

  6. Van ami jobban kifejezi a szerelmet…:D :D


 ,,A rózsa nem a legjobb módja, hogy kifejezzem a szerelmemet. A rózsa elhervad. Ezért nem adok neked rózsát, vagy bármi más virágot. A mi szerelmünk ugyanis örökké tart. Szóval itt egy ajándék Nokia telefon…”


 7. Megkértem a férjemet, hogy verje fel a tejszínt…borzalmas zajt hallottam, úgyhogy vissza szaladtam a konyhába, mire ez a látvány fogadott… 8. Amikor megkéred a férjed, hogy ne igyon annyi sört esténként… 9. Leszel a Valentinom? ,,Ez csak költői kérdés volt, valójában nincs választásod – házasok vagyunk. Boldog Valentin-napot.,, 10. Gondoltam megmérem a súlyom, hogy lássam, hogy halad a fogyókúrám. Erre ez a látvány fogadott… 11. Megkértem, hogy takarítsa ki a hűtőszekrényt…később ez a látvány fogadott.

  12. Végre lebukott, hogy hol rejtegeti az édességeit… 13. Amikor nem tudja, hogy kell becsomagolni valamit, de azért meg akarja adni a módját az ajándéknak… 14. Cseles…majdnem elhittem.

 

Forrás: utcaemberek.blogspot.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!