1,8 millió embert fognak a háziorvoshoz!Ha 1967 és 1947 között született, akkor hamarosan be fogják hívni a háziorvoshoz!

1,8 millió embert fognak a háziorvoshoz!Ha 1967 és 1947 között született, akkor hamarosan be fogják hívni a háziorvoshoz!

HA 1967 ÉS 1947 KÖZÖTT SZÜLETETT, AKKOR HAMAROSAN BE FOGJÁK HÍVNI A HÁZIORVOSHOZ! Idén ősztől országossá terjesztik a vastagbélszűrési programot, az...

HA 1967 ÉS 1947 KÖZÖTT SZÜLETETT, AKKOR HAMAROSAN BE FOGJÁK HÍVNI A HÁZIORVOSHOZ!

Ónodi-Szűcs Zoltán hozzátette: az érintett korosztály 1,8 millió embert jelent, és az uniós program 2019-es zárása után a magyar kormány finanszírozza a vastagbélszűrést, és akkortól már kötelezővé tennék a házi orvosoknak a programban való részvételt. Jelenleg, az uniós finanszírozás alatt a házi orvosok jelentkezhettek a programba plusz finanszírozásért.

Országos lesz a vastagbélszűrési program

Balog Zoltán azt mondta, a kormány célja az egészségben megélt életévek számának növelése, a megelőzhető korai halálozás csökkentése.

Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár arról beszélt, hogy áttörést kell elérni a népegészségügy, a megelőzés területén.

Forrás : hirado.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!