6 fusi munka, amivel nagyon sok pénzt kereshetsz a munkád mellett! Másodállásban vagy még kevesebb időben!

6 fusi munka, amivel nagyon sok pénzt kereshetsz a munkád mellett! Másodállásban vagy még kevesebb időben!

80-100 ezer forintos plusz fizetés a béred mellé!6 fusi munka, amivel nagyon sok pénzt kereshetsz a munkád mellett! Itt tájékozódhatsz! A pénz...

80-100 ezer forintos plusz fizetés a béred mellé!6 fusi munka, amivel nagyon sok pénzt kereshetsz a munkád mellett! Itt tájékozódhatsz!

A pénz mindenkinek jól jön, a plusz pénz pedig méginkább, most néhány olyan munkát mutatunk, amelyet bármikor, akár rendszeresen, akár rendszer nélkül is bevállalhatsz némi plusz pénzért.Magyarországon még annyira nem divat a mellékállás és a részmunkaidős állás ezért nehéz ilyet találni, mi most olyan munkákat mutatunk be Neked, amivel garantáltan pénz tudsz keresni!

1. Nagyon sok plusz pénzt kereshetsz h van egy jó varrógéped otthon és bánni is tudsz vele.Manapság nagyon kevesen értenek a varráshoz, azonban néhány felvarrni való ruhája, megvarrni valója, leszakadt gombja mindenkinek van és ezekért a munkákért a legtöbben fizetni is hajlandóak.Ruhaigazítás, ruhafelvarrás, függöny méretre szabás, lakástextil, dekor anyagok…csak a kreativitásod szabhat határt, hogy mennyi plusz pénzre tudsz szert tenni!

2. Ezermesterek előnyben!
Manapság a a legtöbb férfiember már nem ért az ilyen technikai vagy ház körüli illetve háztartásban előforduló problémák megoldásához, így egy ügyes ezermester kéz a legtöbb háztartásban elkel.Van aki egy villanykörtét sem tud becsavarni, persze ezért nem nagyon kérhetünk pénzt, ez szívesség gyanánt is elmegy, de egy nagyobb munkáért mondjuk egy csaptelep cseréért, apró villanyszerelési munkáért már bátran kérhetünk pénzt.

3.
Rengeteg háziasszonyban manapság már nem nagyon van ideje takarítani, lefoglalja a munkája és a gyereknevelés és azt a kevés szabadidőt, amit jut neki nem biztos, hogy takarítással akarja tölteni.A takarítás manapság nagyon népszerű pénzkereseti lehetőség, rengetegen használják ki, de még így is óriási a hiány takarítónőkből, így ez garantált pénzkereseti lehetőség, méghozzá nem is rossz, ugyanis másodállásban is akár havi 80-100 ezer forintot megkereshetünk.Keressünk fel egy ügynökséget vagy vállaljunk munkát vállalkozóként!

4.
Magánórák adásával is komoly pénz keresünk, ugyanis rengeteg ember, gyermek jár manapság különórákra, lehet ez zene, sport vagy akár idegen nyelv is.Gondold végig, hogy mi az amiben jó vagy, amit tovább tudsz adni és máris nagyot léptél a pénzkeresés útján.Nem ritka a 3-4 ezer forintos óradíj sem!

5.
A háztartásban előforduló feladatok nem csak a takarításban merülnek ki, jó pénzt lehet keresni a gyermekre való felügyeléssel, bébiszitterkedéssel, bevásárlással, fűnyírással vagy akár kutyasétáltatással is.

6.
Add el,a mire már nincs szükséged.Biztos Neked is rengeteg holmid porosodik a padláson, pincében, ruhásszekrényben.Szanáld ki őket és tedd pénzzé! Rengeteg apróhirdetési oldal van, ahol teljesen ingyen adhatsz fel hirdetést!

+1 TIPP!
Jó hasznot hoznak a gyümölcsfák
Aki valaha életében szedett már gyümölcsöt fáról, az tudja, hogy elég “melós” tevékenység, van vele munka. De megéri, a cseresznyének, meggynek, baracknak, körtének mindig jó ára van, és az idénygyümölcsöket mindenki szívesen fogyasztja.

Írta : admin

A cikk a penzcentrum.hu cikke alapján készült.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!