7 éve él hajléktalanként, nem fogod elhinni hogy néz ki miután levágják a szakállát és a haját! – VIDEÓ

7 éve él hajléktalanként, nem fogod elhinni hogy néz ki miután levágják a szakállát és a haját! – VIDEÓ

A floridai férfi 1998-ban vált hajléktalanná miután elveszített feleségét. Ezzel párhuzamosan számos probléma köszöntött be az életébe, kicsúszott...

A floridai férfi 1998-ban vált hajléktalanná miután elveszített feleségét. Ezzel párhuzamosan számos probléma köszöntött be az életébe, kicsúszott lába alól a talaj, drogfüggővé vált. Donald nem tudott megküzdeni a nehézségekkel, egyre lejjebb és lejjebb csúszott, ráadásul a gyerekét is elvették tőle, állami gondozásban került.

A most 51 éves férfi nemrég leült egy utcai zongora mellé, és elkezdett rajta játszani. A vendéglő tulajdonosának, aki az utcára tette a zongorát, annyira megtetszett a hajléktalan férfi játéka, hogy pártfogásába vette, és munkát ajánlott neki.

Donald mielőtt elveszített volna feleségé�gét kiváló klarinétos volt és zenetanárnak készült. A világot bejárt videófelvételen a Styx együttes Come Sail Away című számát játszotta éppen zongorán.

A tehetséges férfi reméli, hogy ismertségének köszönhetően teljesül legnagyobb kívánsága, és megtalálja fiát.

“Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék r� rá, amióta elvették tőlem, minden nap azért imádkozom, hogy bárcsak megtalálnák egymást” – mondja Donald.

Forrás: twice.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!