70 éves öreg bácsit vettek őrizetbe,mert a közeli erdőből tűzifát gyűjtött majd azt hazaszállította.

70 éves öreg bácsit vettek őrizetbe,mert a közeli erdőből tűzifát gyűjtött majd azt hazaszállította.

Őrizetbe vettek a rendőrök egy helyi férfit Mezőcsokonyán ,tulajdon elleni szabálysértés miatt ahelyett, hogy az Önkormányzás segítséget nyújtott...

Őrizetbe vettek a rendőrök egy helyi férfit Mezőcsokonyán ,tulajdon elleni szabálysértés miatt ahelyett, hogy az Önkormányzás segítséget nyújtott volna…..

 – olvasható a police.hu beszámolójában.

Ismeretlen tettes 2016. december 2. és december 4. között egy mezőcsokonyai erdőterületről akácfát gyűjtött össze majd azt hazaszállította el.

 

A beszerzett adatok alapján a nagybajomi rendőrök december 5-én azonosítottak és elfogtak egy 70 éves helyi férfit, aki nem tagadta tettét, elismerte ,hogy tűzifát gyűjtött össze majd azt hazaszállította de annak nagy részét már el is tüzelte.
Az idős férfit a körzeti megbízottak a Nagybajomi Rendőrőrsre előállították, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene, valamint a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig szabálysértési őrizetbe vették.

Fejezd ki nemtetszésed az eljárás ellen egy megosztással!Őrizetbe vettek a rendőrök egy helyi férfit Mezőcsokonyán ,tulajdon elleni szabálysértés miatt ahelyett, hogy az Önkormányzás segítséget nyújtott volna…..

 

Forrás: police.hu 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!