72 EZER FORINT ÁLLAMIT TÁMOGATÁS JÁR ÖNNEK IS MINDEN ÉVBEN – MEGKAPTA MÁR?

72 EZER FORINT ÁLLAMIT TÁMOGATÁS JÁR ÖNNEK IS MINDEN ÉVBEN – MEGKAPTA MÁR?

0

72 EZER FORINT ÁLLAMIT TÁMOGATÁS JÁR ÖNNEK IS MINDEN ÉVBEN – MEGKAPTA MÁR? Hírek > Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást? >...

72 EZER FORINT ÁLLAMIT TÁMOGATÁS JÁR ÖNNEK IS MINDEN ÉVBEN – MEGKAPTA MÁR?

Hírek > Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást? >
Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást?

Tudta, hogy önnek is jár az akár évi 72.072.000 forintos, vissza nem térítendő állami támogatás akár tíz éven keresztül?
Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást?
Kisebb összegű, de rendszeres megtakarítás segítségével számos célt (legyen szó új vagy használt lakás vásárlásáról, ház vagy házzal egybeépített garázs építéséről, vagy csupán kert- illetve terasz kialakításáról, felújításról) tudunk megvalósítani.

A megtakarításokat az állam 30%-kal, legfeljebb évi 72.000 Ft értékben támogatja (az EBKM értéke állami támogatással 4,60-10,56%, állami támogatás nélkül -1,68-0,23%). Egy lakásszámlával akár 8 millió Ft is rendelkezésünkre állhat.

Kalkulátorunk segítségével ITT mindent kiszámolhat!

Lakás-takarékpénztári konstrukció alanyi jogon járó állami támogatással

Léteznek olyan lakás-takarékpénztári konstrukciók, melyek folyamatosan rendelkezésre állnak, és alanyi jogon járó állami támogatás igénybevétele mellett kedvező finanszírozási segítséget tudnak nyújtani felújításra, bútorokra, festésre stb.

A lakás-takarékpénztári konstrukció előnyei: írja a http://www.naplopo.hu

A saját megtakarítás után alanyi jogon vehető igénybe 30%-os mértékű, személyenként maximum évi 72 ezer forint összegű állami támogatás, pályázat és minden egyéb adminisztrációs teher nélkül.
A személyenkénti állami támogatás közeli hozzátartozók esetében összevonható, így többszöri évi 72 ezer forint támogatás vehető igénybe.
A napenergia-hasznosító rendszer árának csak kb. 75%-át kell kifizetni, és azt is csak részletekben, a választott futamidőtől függően 4-6-8-10 év alatt.
Előfinanszírozási lehetőség igényelhető, ami lehetővé teszi a napenergia-hasznosító rendszer akár önrész nélküli, három hónapon belüli megvalósítását.
Az előfinanszírozás kamatköltségét általában fedezi a megvalósult napenergia-hasznosító rendszer által elért villanyszámla-megtakarítás.
A lakás-takarékpénztári konstrukció kiszámítható és megbízható, törvény által szabályozott, a betétállományt az Országos Betétbiztosítása Alap garantálja, az előfinanszírozás kamata pedig előre meghatározott, fix és forint alapú.

Forrás : http://www.naplopo.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!