A baba a kutya személyes terébe mászik, hogy megpuszilja - a reakcióra senki sem számított a családból

A baba a kutya személyes terébe mászik, hogy megpuszilja - a reakcióra senki sem számított a családból

Mindannyian szeretettel és féltéssel viszonyulunk a kisbabákhoz. Bár beszélni még nem tudnak, különféle nem verbális úton képesek közölni velünk...

Mindannyian szeretettel és féltéssel viszonyulunk a kisbabákhoz. Bár beszélni még nem tudnak, különféle nem verbális úton képesek közölni velünk érzéseiket.

Sokan azért is imádják a babákat, mert rendkívül bájosak és árad belőlük a lelkesedés a leghétköznapibb dolgok iránt is. A kisbabák szinte mindenkit szeretnek, akivel találkoznak, és ez alól az állatok sem kivételek.

Egy kicsi lánynak a texasi San Antonióból nagy sikere lett a Youtube-on egy házi videó szereplőjeként, ahol a család kutyájával barátkozik. Nagy szeretettel közeledett a kutyához, aki éppen a szőnyegen szunyókált.

Bár a kutya jóval nagyobb volt, mint ő, ez egyáltalán nem feszélyezte a kislányt, aki nem riadt vissza attól, hogy a kutya közelébe menjen és megszeretgesse. Ez is nagyon aranyos volt, de a videó igazán népszerű amiatt lett, ahogy a kutya reagált.

A babák sokat kommunikálnak tapintással, mielőtt megtanulnak beszélni. Amikor barátkozni szeretnének emberrel vagy állattal, gyakran megölelik vagy megpuszilják szeretetük tárgyát. A videón szereplő kislány is puszival fejezte ki szeretetét a család kutyája iránt.

Nagyon vidám volt, és jól érezte magát a kutya társaságában - jókedvét a mosolyával is kommunikálta az állat felé. Ez igazán különleges pillanat volt. A baba közeledésére a kutya elég lezseren reagált, és úgy tűnt, hogy nem hagyja kizökkenteni magát a pihenésből.

A kutya eleinte láthatóan nem izgatta magát a kisgyermek miatt, de végül annak lelkesedése átragadt a kutyára is. Váratlanul felkelt, odament a babához és ő is megpuszilgatta.

Az állat viselkedése meglepően pontosan tükrözte azt, ahogy a lányka vele szemben megnyilvánult. Remekül érezték magukat egymás társaságában - ilyen feltétel nélküli szeretetet igazán csak a kisgyermekek és az állatok tudnak tanúsítani.

Akik megnézik a videót, azoknak biztosan megszépíti a napját, és eszükbe juttatja, hogy a szavakon túli érzelemnyilvánítások is igen hatásosak tudnak lenni. A felnőttek számára emlékeztető ez: a szeretet szavak nélkül is nagyon jól kimutatható.

Neked is van olyan állatod, amit elhalmozol szeretettel és öleléssel? Írd meg hozzászólásban. Ha ez a sztori derűt csempészett a napodba, akkor feltétlenül oszd meg barátaiddal és családtagjaiddal is!

Forrás: www.apost.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!