A BOROTVAPENGE TÍZSZER ÉLESEBB LESZ A MOST KÖVETKEZŐ TRÜKKNEK KÖSZÖNHETŐEN!

A BOROTVAPENGE TÍZSZER ÉLESEBB LESZ A MOST KÖVETKEZŐ TRÜKKNEK KÖSZÖNHETŐEN!

A BOROTVAPENGE TÍZSZER ÉLESEBB LESZ A MOST KÖVETKEZŐ TRÜKKNEK KÖSZÖNHETŐEN!         Ha egyszer használatos borotvát használsz tudod,...

A BOROTVAPENGE TÍZSZER ÉLESEBB LESZ A MOST KÖVETKEZŐ TRÜKKNEK KÖSZÖNHETŐEN!

 

 
 

 

Ha egyszer használatos borotvát használsz tudod, hogy ezeknek a pengéi nagyon hamar életlenné vállnak, sőt még a drága, modern borotvák pengéi is hamar életlenné válhatnak.

A nagyapáink idejében használt széles pengéjű borotvák igazi etalonok voltak, ezeket általában egy darab bőrrel élezték meg, vannak akik a mai napig ezt a módszert használják.

Hogyan élezzünk meg egy borotvát

Mire lesz szükségünk:

  • egy borotvára, amelynek a pengéi életének,
  • egy régi farmernadrágra.

1. Ahhoz, hogy megélezzünk egy borotva pengéit, a pengéket először szárazra kell törölnünk. Vegyünk elő egy régi farmernadrágot, tegyük az asztalra és húzzuk előre a borotvát 15 – 20 alkalommal rajta.

2. Változtassuk meg a borotva irányát és húzzuk végig a farmeren 15 – 20 alkalommal. Ne nyomjuk erősen a borotvát, könnyen kell csúszni a a farmeren.

3. El is készültünk, néhány perc alatt a borotva olyan mintha új lenne, az éles penge nem fogja a bőrt felsérteni. Ha hamarabb hallottunk volna erről a trükkről, akkor nem kellett volna annyi borotvát eldobnunk. Így meghosszabbíthatjátok a borotva használati idejét és pénzt spórolhattok.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!