A gyerekeiről beszélt Vajna Timi

A gyerekeiről beszélt Vajna Timi

Imádja őket. Bár a gyönyörű Timinek még nincs saját gyermeke, bőven van kin gyakorolnia az anyaságot. Köztudott, hogy Timi nagyon szereti az...

Imádja őket.

Bár a gyönyörű Timinek még nincs saját gyermeke, bőven van kin gyakorolnia az anyaságot. Köztudott, hogy Timi nagyon szereti az állatokat, több alapítványt is támogat, hiszen a szívén viseli a sorsukat. Nagy álma, hogy ha egyszer kertesháza lesz, dicamenhelyet hozhasson létre – írja Addig is a meglévő állatait szereti, kényezteti, dajkálgatja.

Timinek van egy bengáli cicája, aki a Simba névre hallgat. Ő olyan, mint egy vadmacska, kicsit főnökösködő – árulja el Timi. Merőben más személyiség másik cicája, Channel, akivel úgy érzi, egy húron pendül lelkileg. „Ha rossz kedvem van vagy beteg vagyok, ő is átveszi az éppen aktuális érzelmi állapotomat. Most esett át egy vesemátéten, de szerencsére jobban van.

Timi egy kakadut is dédelgethet – a Tatjana névre hallgató madarat férje hetvenedik születésnapjára vette. „Tanítgatom, imád táncolni, de beszélni még nem annyira tud.”

És a kutyák: Musu kutyát Tornóczky Anitáéktól fogadta örökbe, ők mentették meg. Az ebnek nagyon hálás természete van, de az is igaz, hogy kicsit féltékeny Rokyra.

„Roky, a berni pásztor Andy kutyusa, de persze én azért többet vagyok vele. Igazából minden állatunknak az anyukája vagyok!” – árulta el a magazinnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!