A háziorvos TUDTA, hogy infarktusa van, a mentősök mégis otthagyták!!

A háziorvos TUDTA, hogy infarktusa van, a mentősök mégis otthagyták!!

0

„Jómagam 2016. december elsején kaptam a második infarktusomat, és engem orvosként a helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy... Dr....

„Jómagam 2016. december elsején kaptam a második infarktusomat, és engem orvosként a helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy...

Dr. Keszthelyi Gyula, a Borsod megyei Tard házirovosa, azért hívta a mentőket, mert úgy érezte, megkapta élete második infarktusát.

A mentők meg is érkeztek, de az orvos hiábába kérte, hogy vigyék kórházba, azok egy EKG után a mentősök azt mondták, hogy ez nem indokolt. Két órával később egy másik mentő viszont már bevitte az orvost a kórházba, ahol infarktus miatt meg is műtötték.

Az esetről a Praxis.blog.hu-n számolt be az orvos, aki szerint

 „Jómagam 2016. december elsején kaptam ptam a második infarktusomat, és engem orvosként a helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második infarktusom. FELISMEREM. EKG pozitív volt. STEMI. Az ügyben jelenleg büntetőeljárás folyik. Mert sajnos ugye túléltem, és nagyon elgondolkoztam, mi lehet a BAZ megyei sürgősségi ellátással ilyen történetek hátterében. A mentősöktől nyugodtan meghalhattam volna. És én merek szólni. Az OMSZ szétesett. Legalábbis ebben a megyében.”

A Blikk szerint az ügyben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt folytat nyomozást, ismeretlen tettessel szemben. A lap próbálta elérni a mentőszolgálatot is, de nem válaszoltak kérdéseikre.

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!