A hipnotikus zöld szem A zöld szemszín a legritkább a Földön, ezért ha a szerencsések között vagy, érdemes minél jobban kiemelni ezt a ritka tulajdonságot.

A hipnotikus zöld szem A zöld szemszín a legritkább a Földön, ezért ha a szerencsések között vagy, érdemes minél jobban kiemelni ezt a ritka tulajdonságot.

0

  A zöld szemről    Zöld szem:Kevésbé elterjedt szempár, hipnotikus hatással bír, tele van titokzatossággal és érzékiséggel. Általában azok az...


 


A zöld szemről 


 
Zöld szem:Kevésbé elterjedt szempár, hipnotikus hatással bír, tele van titokzatossággal és érzékiséggel. Általában azok az emberek, akiknek zöld a szemük képesek kíválan elvégezni különböző adminisztratív munkákat, talpraesettek. Ugyanakkor nem bíznak azokban, akiket még alig vagy egyáltalán nem ismernek.
 

A zöld szemet élénkíti a lila


 
A lila az egyik olyan szín, amely bármelyik szemszínt élénkké teszi, így a zöldet is. Mivel nemcsak egyféle árnyalata létezik, érdemes időt és energiát szánni arra, hogy megtaláld a kedvenced a palettáról. Lehet finom levendulalila, élénk íriszkék vagy sötét padlizsánlila is, a lényeg, hogy kiemelje a szemed színét.
 


  Ha megfelelő az árnyalat, akkor tuti választás a zöld szemhez a szürke


 
A szürke a másik olyan szín, amellyel nehéz mellélőni, mert szinte mindenkinek jól áll. A kérdés csak az, hogy melyik árnyalattal lehet a legjobban kiemelni a zöld szemed. Vigyázz, hogy ne használj túl hideg árnyalatot, amelyben "eltűnik" a szemed. Ha mégis ragaszkodsz a jeges tónusokhoz, akkor mindenképp erősíts rá a kontúrokra!
 

Zöld a szemed? Jöhetnek a színes szemceruzák!


 
Nemcsak a szemhéjpúder lehet a segítségedre, ha szeretnéd kiemelni a szemed, hanem a színes szemceruza is. Kék vagy lila színnel húzd ki az alsó vízvonalat, meglátod, mennyit számít, hogy nem fekete vagy szürke színt használsz.
 


  Zöld szemhez csak mértékkel a pirosat


 

Még a rajzórán megtanultuk, hogy a zöld komplementer színe a piros. A komplementer szín általában felerősíti az adott árnyalatot, de előfordulhat, hogy ki is oltja azt. Ha például túl sok a piros - a szemhéj mellett a rúzs, az ékszer vagy a ruha is ebben az árnyalatban pompázik -, akkor pont nem lesz olyan érdekes a hatás.

 

Klasszikus tusvonal a zöld szemhez


 

A klasszikus tusvonal és piros, korall vagy barackos rúzs kombináció a zöld szeműeknek kifejezetten jól áll. A tusvonal felhívja a figyelmet a szemre, melynek színét az ajkakon viselt komplementer árnyalat erősíti. Mennyivel szebb és üdébb az összhatás annál, mint amikor sűrű, füstös smink kerül a szemhéjra. Ha mégis szeretnél füstös sminket készíteni, akkor érdemes kipróbálni a bronz vagy mahagóni árnyalatba hajló barnákat. Ezektől a színektől sejtelmes és izgalmas lesz a pillantásod.

 

 


► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!