A kisbaba egyfolytában sírt amíg anyja ezt ki nem próbálta: Ez volt a legjobb, amit tettem vele

A kisbaba egyfolytában sírt amíg anyja ezt ki nem próbálta: Ez volt a legjobb, amit tettem vele

A kisbaba azonnal sírni kezdett, ahogy letették őt aludni a kiságyba. De az édesanya zseniális ötlettel állt elő és megoldotta a problémát. Az...

A kisbaba azonnal sírni kezdett, ahogy letették őt aludni a kiságyba. De az édesanya zseniális ötlettel állt elő és megoldotta a problémát.

Az újszülötteknek sok figyelemre és gondoskodásra van szükségük. Sok álmatlan éjszaka és rengeteg munka vár a leenőd szülőkre. De nem szabad elfelejtenünk, hogy nekik is szükségük van pihenésre.

A 23 éves édesanya Abigail Rivera Garcia számára nem volt könnyű az élet. Újszülött gyermeke sokat sírt, fájt a hasa és gyakran köpte vissza a tejes szoptatás után. Ezért gyakran az ölében fogta a kislányt és nem tudta letnni őt a kiságyába.

"Eljött az a pillanat, amikor már egyáltalán nem tudtam őt letenni, mert azonnal sírni kezdett," mondta az édesanya Abigail a Love What Matters-nek. 

De aztán az édesanya okos ötletet talált ki. Egyszer látott az interneten egy jó megoldást és ezért odament a szekrényhez, kivett belőle egy gumikesztyűt és megtöltötte rizsszemmekkel. A kesztűt jól bekötötte és odatette a síró kislánya hátára.

A kesztyű azonnal hatott. A kisbaba megnyugodott majd egy idő után el is aludt. A kesztyű nyomása azt az érzést keltette, hogy édesanyja Abigel keze van a hátátn. Így az édesanya végre pihenhetett.

"Ez a legjobb ötlet, amit eddig kipróbálta. A kicsi állandóan sírt, le sem tudtam tenni őt de most a kesztyű hatására megnyugodott. Ez csak egy rizssel töltött kesztyű, de a dolog működik." írta a Abigail a -on.

Abigail azt is írta bejegyzésésben, tudja, hogy minden gyerek más és ami az egyiknél működik, az a másiknál talán semmilyen eredményt sem hoz. De számára a kesztyű óriási megváltást jelentett és ennek köszönhetően tudott ismét pihenni.

Gyakran az egyszerű és olcsó trükkök a legjobbak, Abigail pedig pontosan ilyet talált ki. Ő pihenhet, kisbabája pedig megnyugszik és el is tud aludni, mindketten jól járnak!

Forrás: csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!