Ami ennek a nőnek a hasában volt, még az orvosokat is sokkolta. Senki sem számított erre.

Ami ennek a nőnek a hasában volt, még az orvosokat is sokkolta. Senki sem számított erre.

Miranda és Josh Crawford Charlotte Észak-Karolinában (USA) mindig is szerettek volna gyerekeket. A pár első kisbabája, a most kétéves Joslyn,...

Miranda és Josh Crawford Charlotte Észak-Karolinában (USA) mindig is szerettek volna gyerekeket. A pár első kisbabája, a most kétéves Joslyn, lombikbébi program révén jött világra, azonban a pár szeretett volna még vagy 3–4 kistestvért, így ismét a lombikprogramot választották, ami annyira “jól” sikerült, hogy egyszerre 4 gyerekük született: 1 pár egypetejű ikerfiú, és egy pár, szinten egypetéjű ikerlány.

Az orvosok két embriót ültettek be Miranda méhébe, majd 6 hét elteltével közölték a házaspárral, hogy úgy néz ki, mindkét embrió életben marad, így ikerekre számíthatnak. Négy nap múlva azonban újabb hírt kaptak: nem két, hanem négy gyerekük fog születni.

 

“Szinte sokkot kaptam, de a doktort is sokkolta az eredmény” – mondta Miranda, aki egyébként nővérként dolgozik, de praxisa során ő sem, de kollégái sem tapasztaltak még ilyesmit.

A kismama eleinte megrémült, amikor felfogta, hogy hasában 4 csöppség is van, attól tartott, hogy elvetél, vagy korábban be fog indulni a szülés. De végül minden rendben zajlott, így a 34. héten megszületett két kislány, Mia és Madison, és két kisfiú, Jackson és James. Azóta Miranda és Josh élete csodálatosan kaotikus, az etetés külön logisztikai program kidolgozását igényelte, és még ott van a kétéves, még pelusban járkáló Joslyn is.

Jackson és James…

Dr. James Grifo szerint annak az esélye, hogy két beültetett embriónál beinduljon a sejtosztódás, 1 az 10 ezerhez. Az alábbi riportban a kicsiket is megnézhetjük, akik tündérien édesek és egészségesen fejlődnek.

  …Mia és Madison.

A párnak hamar hozzá kellett szoknia a tényhez, hogy milyen nagy család vált belőlük, és egyetértettek abban, hogy a kulcs a csapatmunka volt, hogy minden jól működjön. “Mi egyszerűen csak örülünk, hogy mind a négyen élnek és virulnak” mondta Miranda.

Nézd meg ezt a különleges családot ebben a videóban:

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!