Amikor a tanár beviszi a hasfájásra panaszkodó kislányt a kórházba, az orvosok nem hiszik el, amit az ultrahangon látnak!

Amikor a tanár beviszi a hasfájásra panaszkodó kislányt a kórházba, az orvosok nem hiszik el, amit az ultrahangon látnak!

Azonnal hívják a rendőrséget… A tízéves lány az iskolában szörnyű gyomorfájásra panaszkodott a tanárának. Végül annyira rosszul lett, hogy a tanár...

Azonnal hívják a rendőrséget…

A tízéves lány az iskolában szörnyű gyomorfájásra panaszkodott a tanárának. Végül annyira rosszul lett, hogy a tanár és az iskola vezetése úgy döntött, hogy a szükséges orvosi ellátások megtétele miatt kórházba viszik.

Az orvosok először megnyomkodták a hasát, majd az ultrahangos vizsgálóba vitték. Ott jött a sokk: egy babát láttak a méhében, és nem sokkal a kórházba érkezése után a fiatal kora ellenére meg is született a koraszülött baba.

A két sokkhatás (kiderül, hogy terhes, és nem sokra rá, megszült) után a kislány bevallotta, hogy a 40 éves mostohaapja rendszeresen zaklatta szexuálisan, de megfenyegette, hogy ha valakinek elárulja, amit tesznek, megöli őt.

Az is kiderült, hogy a kislány édesanyja nem tudott a szexuális zaklatásról, és már néhány hónapja nem is élnek együtt volt élettársával.

A kórházba érkező anya azonnal hívta a rendőrséget, de kiderült, hogy már az orvosok is megtették a feljelentést.

Egyértelműen kiderült, hogy sem a kislány, sem az anyukája nem tudott a terhességről, a hasa nem nőtt meg annyira, hogy az „gyanús” legyen, de nem is gondolt volna az anya arra, hogy ez megtörténhet tízéves lányával.

A férfit elfogták és letartóztatták.

A kislánynak a szerencsétlenség mellett egyébként az orvosok szerint szerencséje is volt, mert a 15 éven alatti lányok 5-szür nagyobb valószínűséggel vesztik el életüket vajúdás közben, mint a 20 év fölöttiek.

(providr.com)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!