Amikor azt mondta, hogy egy alig 9 négyzetméteres lakásban lakik, nevetőgörcsöt kaptam!Aztán leesett az állam

Amikor azt mondta, hogy egy alig 9 négyzetméteres lakásban lakik, nevetőgörcsöt kaptam!Aztán leesett az állam

Van, aki el sem tudná képzelni az életét száz négyzetméternél kisebb lakásban. De az átlag ember, ha az élete során valahogy hozzájut egy saját...

Van, aki el sem tudná képzelni az életét száz négyzetméternél kisebb lakásban. De az átlag ember, ha az élete során valahogy hozzájut egy saját lakáshoz az a legtöbb esetben sem nagyobb 80 négyzetméternél. Sőt, vannak, akik ennél kisebb lakásban is nagyon jól elvannak.

Felice Cohen a világ egyik legdrágább városában, Manhattan-ben lakik, kapaszkodjatok meg, egy alig 9 négyzetméteres mikró-stúdió lakásban. Csak ezt volt pénze megfizetni!

Az alábbi videóban a fiatal nő végigvezetezet a lakásán. Minden kis zugot megmutat. Azt leszámítva, hogy a lakás borzasztóan kicsi (klausztrofóbiásoknak nem ajánlott), nagyon praktikusan van berendezve. Minden megtalálható benne, ami szükséges az életben.

A lakás 3,70 méter hosszú, és 2, 15 méter széles! Ezen a kicsi felületen bizony még a fürdőszoba is helyet kap. Egész praktikus megoldásokat leshetünk el, sőt, egy párat még alkalmazni is lehet, ha valaki nagyon kicsi lakásban lakna.

Annak ellenére, hogy ilyen picike lakásban n lakik, Felice 700 dollárt fizet érte havonta. Te tudnál ilyen kis helyen lakni?

Forrás: twice.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!