Átadta ennek a 12 éves lánynak a mikrofont Pink, erre viszont nem számított – videó

Átadta ennek a 12 éves lánynak a mikrofont Pink, erre viszont nem számított – videó

A kislány közösségi oldala segítségével énekelhetett bálványának. Már javában tart Pink Beautiful Trauma nevezetű világ körüli turnéja,...

A kislány közösségi oldala segítségével énekelhetett bálványának.

Már javában tart Pink Beautiful Trauma nevezetű világ körüli turnéja, melynek vancouveri állomásán igazán megható élményben volt része az énekesnőnek. Hetekkel azelőtt, hogy kanadai állomására érkezett volna, egy 12 éves kislány, Victoria Anthony Twitter oldalán arra kérte őt, hogy engedje énekelni koncertjén.

“Szia Pink! Kérlek enged meg, hogy énekeljek veled a vancouveri fellépéseden. Én készen állok!” – a kéréshez posztolt videót pedig ezrek osztották meg, ami így Pinkhez is eljutott.

Az énekesnő végül teljesítette rajongója kívánságát, aki fantasztikuson adta elő a sztár Perfect című dalát. Pink megindulva hallgatta a kislányt, visszatérve a színpadra pedig a megfelelő szavakat kereste.

“Fantasztikus vagy! Hogyan is folytathatnám ezután?”

Később a leányzót sikerült megszólaltatnia a Global Newsnak: “hihetetlenül érzem magam, kicsit még mindig a hatása alatt vagyok. A legfontosabb ebben az egészben, hogyha valaki nagyon akar valamit, akkor nincs számára lehetetlen!”.hirado.hu

Most pedig szeretnénk
minden kedves Olvasónknak
Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt kívánni!
► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!