Az amerikaik szerint az USA hamarosan megtámadja Magyarországot. Ezért:

Az amerikaik szerint az USA hamarosan megtámadja Magyarországot. Ezért:

Az anonews.co nevű portál közölt cikket a minap “Magyarország az első európában, aki betiltotta aRothschildok bankjait” címmel. Annak kapcsán, hogy...

Az anonews.co nevű portál közölt cikket a minap “Magyarország az első európában, aki betiltotta a
Rothschildok bankjait” címmel. Annak kapcsán, hogy Magyarország visszafizette a Gyurcsány kormány IMF-től felvett 2008-as kölcsönét és nem kér az újabb IMF hitelből.

Magyarország visszafizette a 2008-ban felvett IMF-EU hitel utolsó részletét - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Nos, a hozzászólók nem festenek túl fényes jövőt Magyarországnak:

 

A legtöbben úgy vélik az USA pár éven belül valamilyen mondva csinált indokkal megszállja hazánkat. Többen úgy gondolják, hogy arra fogják majd rá, hogy Magyarországon iszlám terroristák bujkálnak és már-már a törvényes rend feletti hatalom átvételénél tartanak.

Mások szerint az indok az lesz, hogy az ország eltávolodott a demokráciától és a diktatúrába sodródik, ezért szükséges az amerikai beavatkozás, hogy egy “demokratikus” hitelfelvevőbaloldali kormány kerüljön hatalomra.

Tény, hogy azokban az országokban ahol nem kérték az ország vezetői az IMF hitelt az amerikai hadsereg beavatkozott. Ilyen volt Líbia, Irak és Szíria.

Jelenleg négy ország van,aki nem tartozik az IMF-nek, ezek: Észak-Korea, Szíria, Irán és Magyarország.

Egyébként a hozzászólók szinte mindegyike nagy erénynek tartja, hogy Magyarország elérte függetlenségét, többen kiemelik Magyarország migránspolitikáját, dicsérik, hogy nem enged be muszlim bevándorlókat a határain és, hogy a magyar kormány az első volt, aki nemet mondott a génmódosított élelmiszerekre.

Forrás: anonews.com, Facebook/anonymusnews

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!