Az egész világot meghódította a magyar világbajnok lány! – VIDEÓ

Az egész világot meghódította a magyar világbajnok lány! – VIDEÓ

A tömbház mögött csapatokba verődve versenyezni, hogy ki tud bravúrosabban ugrókötelezni, az volt ám az igazi. Csak úgy suhantak, pörögtek az...

A tömbház mögött csapatokba verődve versenyezni, hogy ki tud bravúrosabban ugrókötelezni, az volt ám az igazi. Csak úgy suhantak, pörögtek az ugrókötelek. Szórakoztató volt, és mint utólag megtudtuk, egészséges is. Vannak országok, ahol még ma is imádnak sportszerűen ugrókötelezni, sőt bajnokságokat is rendeznek.

Sok gyakorlás és némi bravúrosság árán árán az ugrókötelezés igazi show lehet. A látványos ugrálás igazán lenyűgöző tud lenni. Az alábbi videóban megnézhetjük, amint Bánhegyi Adrienn tehetségével elkápráztatja az egész világot. A magyar tehetség imád ugrókötelezni, és ez számára nem csak egy kikapcsolódás, hanem hobbi és szenvedély is lett.

 

Bánhegyi Adrienn többszörös világ-, és Európa-bajnok, kétszeres világcsúcstartó ugróköteles. Az általa legkedveltebb helyeken a Hősök terén, a Várban, a Szabadság téren, a Halászbástyán, a Bazilikánál, a Vörösmarty téren mutatta meg, mit tud.

Az ugrálásról készített YouTube videót már az egész világ osztogatja és imádja.

Forrás: doily.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!