Az idei év legdivatosabb frizurái 50 év fölötti hölgyeknek! Egy jó frizura megfiatalít!

Az idei év legdivatosabb frizurái 50 év fölötti hölgyeknek! Egy jó frizura megfiatalít!

Idősebb korban is lehet egy hölgy csinos és elegáns. A megfelelő frizuráról 50 éves kor fölött sem kell lemondani! Megmutatjuk az idei év...

Idősebb korban is lehet egy hölgy csinos és elegáns. A megfelelő frizuráról 50 éves kor fölött sem kell lemondani! Megmutatjuk az idei év legdivatosabb frizuráit, amelyek megfiatalítanak!

A rövid frizura nagyon nőies, ha megfelelően van levágva. 50 éves kor fölött a frufru jó választás, mivel eltakarja a ráncokat és karcsúsítja az arcot. A természetes árnyalatok nagyon divatosak idén. Az ősz hatás, a barna és a szőke is nagyon közkedveltek. A harsány színeket érdemes elkerülni, mert azok öregíthetik az arcot.

A fülig érő haj is lehet nagyon csinos. Láthatjuk, hogy egyenesen és enyhén hullámosan is remekül mutat. A frufru teszi fiatalossá és üdévé ezt a frizurát.

A csinos frizura lehet nagyon egyszerű is. Ha jól van levágva, ilyen egyszerűen is hordhatod a frizurádat, mégis elegáns és nőies hatást kelt.

A vállig érő frizura fiataloknak és idősebbeknek is remekül áll. Nagyon csinos frizura, kiemeli a szépségedet.

A rövid frizura mindig jó választás, mivel nem kell vele sok időt tölteni, mégis rendezett hatást kelt.

Nagyon egyszerű, mégis nőies frizura. Rövid, könnyen kezelhető és nagyon csinos. A frufru szinte elengedhetetlen ehhez a hajvágáshoz. 

Egy – egy hosszabb tincs és máris fiatalosabb hatást kelt a frizura. Könnyen kezelhető, mégis nagyon csinos és modern.

A klasszikus stílus kedvelői rajonganak ezért a frizuráért. Egyszerűen minden alkalomra jó választás, mert annyira nőies, hogy szinte semmit nem kell vele tenni ahhoz, hogy kiemelje a szépségedet.

bidista.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!