BARÁTNŐJE KISZÍVTA A NYAKÁT, NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL MEGHALT! MEGDÖBBENTŐ, MIÉRT!

BARÁTNŐJE KISZÍVTA A NYAKÁT, NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL MEGHALT! MEGDÖBBENTŐ, MIÉRT!

A 17 éves Julio Macias Gonzales életerős, fiatal fiú volt, mégis néhány órával a bizarr eset után életét vesztette, az orvosok nem tudták...

A 17 éves Julio Macias Gonzales életerős, fiatal fiú volt, mégis néhány órával a bizarr eset után életét vesztette, az orvosok nem tudták megmenteni! 

A 17 éves Julio Macias Gonzales életerős, vidám srác volt. Imádta a barátnőjét, és ha csak lehetett, együtt töltötték az időt. Így volt ez a végzetes nap estéjén is. A lány és a fiú szenvedélyes órákat töltöttek egymás társaságában, majd vacsorázni kezdtek Julio családjánál. 

Vacsora közben Julio egyszer csak rázkódnidni kezdett, görcsös rohamok törtek rá. Az egész család rettenetesen megrémült, nem tudták elképzelni, mi lelte a fiút. 

Miután a tünetek nem enyhültek, a roham nem csitult, értesítették a mentőket. A mentők ugyan megérkeztek, de a fiú, ott a helyszínen életét vesztette. Az orvos nem tudott rajta segíteni. 

A későbbi orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a halát stroke miatt következett be, ám a kiváltó ok egészen bizarr volt! A stroke mögött ugyanis egy szerelmes harapás és nyakszívás miatt képződött vérrög állt. 

A szülők egyből Julio barátnőjét hibáztatták, irdatlan haragra gerjedtek. A rémült lány azonnal elmenekült a helyszínről, és azóta sem került elő...

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

http://www.independent.co.uk nyomán

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!