Bejelentették! 2018. július 1-től hatalmas válozás jöna B kategóriás jogosítványoknál! Mutatjuk mi változik >>>

Bejelentették! 2018. július 1-től hatalmas válozás jöna B kategóriás jogosítványoknál! Mutatjuk mi változik >>>

A Napi.hu arról értesült, hogy jól járhatnak azok, akik jogosítványt szeretnének szerezni a jövő évben , ugyanis Balog Zoltán emberi erőforrások...

Balog Zolán annyit azért elmondott, hogy a jövő év közepétől vezetnék be a változást, és a kormány ezzel szeretné segíteni a fiatalok jogosítványhoz jutását. Jelenleg 4600 forint a KRESZ vizsga díja . A tanfolyam díja pedig 20-30 ezer forint. A jelenlegi árakkal számolva olyan 1-4 százalékkal kerülhet kevesebbe a jogosítvány természetesen annak függvényében, hogy melyik autós iskolát választják.-írja a napi.hu.

A Napi.hu arról értesült, hogy jól járhatnak azok, akik jogosítványt szeretnének szerezni a jövő évben , ugyanis Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere szerdán az Országgyűlés Kulturális bizottságának meghallgatásán arról tett említést, hogy ingyenesen lehet majd KRESZ-vizsgát tenni2018. július 1-jétől.Egyelőre még nem lehet tudni arról, hogy pontosan milyen korú fiatalokat érint az ingyenes KRESZ-vizsga, és egyéb részleteke sem közölt, de ígéretet tett arra, hogy a hét folyamán minden részletet közölnek majd ezzel kapcsolatban..

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!