Csak napi 1 evőkanál kell ebből a házi keverékből, hogy megszabadulj a térd- és ízületi fájdalmaidtól

Csak napi 1 evőkanál kell ebből a házi keverékből, hogy megszabadulj a térd- és ízületi fájdalmaidtól

Lehet, hogy a te konyhádban is ott van már az egyik alapanyag. A kopásos, és gyulladásos betegségek annyira meg tudják nehezíteni a...

Lehet, hogy a te konyhádban is ott van már az egyik alapanyag.

A kopásos, és gyulladásos betegségek annyira meg tudják nehezíteni a hétköznapjainkat, hogy egy idő után már a helyváltoztatás is nehezünkre eshet. Bizonyos kutatások szerint az egyetlen megoldás ezekre a betegségekre a zselatin lehet.

A kopásos ízületi gyulladás, vagy az osteoarthritis nem vezethető vissza csupán egyetlen kiváltó okra. Kialakulásában a genetikai, és az életmódbeli tényezők egyaránt szerepet játszhatnak. Régen leginkább az 50 év felettieket érintette, de napjainkban egyre több, 35 év körüli fiatal is szenved a betegségtől.

Szakemberek szerint a porcok regenerálása, vagy újjáépítése során enyhíthetjük a fájdalmat. Egy kísérlet során bemutatták, hogy a kételkedésekkel ellentétben a porcokat, igenis újra lehet építeni. A sportszakemberek, és az ortopéd orvosok szerint a zselatin kúraszerű alkalmazása már 8 hét után kifejti hatását. Csökkenti az ízületi fájdalmakat, könnyebbé teszi a mozgást, és javítja az általános kondíciót.

Nézzük mit kell tennünk, ha a zselatin segítségével szeretnénk javítani az egészségünkön.

Kb. 5 gramm, vagyis egy evőkanálnyi zselatint keverjünk el egy negyed pohár hideg vízben, majd hagyjuk állni egy éjszakán át. Reggel, rögtön ébredés után igyuk meg a keletkezett zselés levet.

Ha ízesíteni szeretnénk, nyugodtan tegyünk bele egy teáskanál mézet, és egy pár csepp citromot, de akár keverhetjük joghurtba is.

A hatását már egy hét múlva érezni fogjuk, de a teljes javulás érdekében egy hónapon keresztül fogyasszuk a zselatinos keveréket. Ezután tartsunk egy szünetet, majd hat hónap múlva ismételjük meg az egy hónapos kúrát.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!