Döbbenetes fordulat: Pécsi Ildikó az unokáját is elküldi a budai lakásból

Döbbenetes fordulat: Pécsi Ildikó az unokáját is elküldi a budai lakásból

Unokáját is kiutasítja a lakásából Pécsi Ildikó a Pártos Csilla ellen zajló ingatlanperben. Három év után született döntés abban a perben, amely...

Unokáját is kiutasítja a lakásából Pécsi Ildikó a Pártos Csilla ellen zajló ingatlanperben.

Három év után született döntés abban a perben, amely Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között zajlik a budai lakás miatt, amelyben Pártos a fiával 20 éve lakik, s amit most el kell hagynia.

Csabi, Pártos fia egy levélben kérlelte a nagymamáját, Pécsi Ildikót, hogy maradhasson az ingatlanban, ám mindhiába, a színésznő nem tágított, mondván, a fiú évek évek óta nem foglalkozik a nagyanyjával.

Az ügyben dr. Magyar György, Pécsi ildikó ügyvédje is megszólalt. „A fiatalember nem maradhat a lakásban, mert ha az édesanyját kiköltözésre kötelezték, akkor neki a kutyáját, a macskáját és a családtagjait is vinnie kell. Következésképp a fiatalembernek is el kell hagynia az ingatlant” – mondta az ügyvéd, aki szerint a fiú teljesen méltatlan a rokontartásra.

Úgy tudni egyébként, hogy mivel lejárt a kiköltöztetés határideje, a bírósági végrehajtóktól függ, hogy a hatósági személyek mikor jelennek meg a lakásnál, amelyben Pártos Csilla és fia már húsz éve éltek.

(Színes Ász)

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!