Durva előzés miatt keresik a videón szereplő magyar BMW-t (videó)

Durva előzés miatt keresik a videón szereplő magyar BMW-t (videó)

A manővert Tatán rögzítette egy teherautó fedélzeti kamerája. Sajnos nagyon is gyakori, hogy egy autós úgy gondolja, neki mindent szabad, ezért...

A manővert Tatán rögzítette egy teherautó fedélzeti kamerája.

Sajnos nagyon is gyakori, hogy egy autós úgy gondolja, neki mindent szabad, ezért másokkal nem törődve, a KRESZ-t megszegve hajt végre ön- és közveszélyes manővereket. Az viszont már jóval ritkább, hogy egy ilyen esetet épp Magyarországon sikerüljön videóra venni – most azonban ez történt.


Sajnos azt nem tudni, a Redditet is megjárt felvételt pontosan mikor készítették, időbélyeg ugyanis nincs a videón, azt viszont könnyen be lehet azonosítani, hogy a felvétel hol készült. Na jó, talán nem könnyen, de a lényeg, hogy Tatán, a Táncsics Mihály úton. A videó tanulsága szerint a felvétel készítője, valamint az előtte álló teherautó épp arra vártak, hogy zöldre váltson a lámpa. Ez meg is történt, és el is indultak, a türelmetlen BMW-s azonban nem tudta kivárni, hogy a megfelelő helyen végre megelőzhesse őket, ezért kapásból vagy négy közlekedési szabálysértést követett el. Ezek mindegyike súlyos bírságot vonna maga után.

Szerencsére a manőverből nem lett baleset, persze ha egy hasonló habitusú autós közlekedett volna szemből, valószínűleg most más lenne a helyzet.
Forrás: ThePost

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!