Egy fontos és szomorú dolgot szeretnék megosztani Veletek.

Egy fontos és szomorú dolgot szeretnék megosztani Veletek.

0

Sziasztok!Egy fontos és szomorú dolgot szeretnék megosztani Veletek. Ma reggel az Àrpàd híd aluljáróban lettem figyelmes arra, hogy egy néni ül a...

Sziasztok!

Egy fontos és szomorú d dolgot szeretnék megosztani Veletek. Ma reggel az Àrpàd híd aluljáróban lettem figyelmes arra, hogy egy néni ül a lépcsőn, kezében egy pici pohárral és néhány orvosi recepttel, gondoltam megkérdezem, mièrt itt keresi a rà valót. 
A nénit Marika néninek hívják, a fia évekkel ezelőtt meghalt egy autóbalesetben, és egyedül él havi 47 ezer forint nyugdíjból. A gyógyszerek nagyon drágák ehhez a bevételhez képest, /szív-, vérnyomás és egyéb orvosságokról van szó/ senkije nincsen és semmilyen segítséget nem kap. Amikor rákérdeztem, hogy reggelizett-e màr, szomorúan mondta, hogy sajnos nem, ezért el is rohantam neki megvenni a napi adagot és gyógyszerre valót is adtam neki. A helyzethez képest nagyon bizakodó. Egy nagyon kedves, idős hölgyről van szó, kèpet nem szeretett volna magáról, tart a visszaèlèsektől. Gyakran meglehet találni az aluljáróban, és aki szeretne neki segíteni, itt a telefonszáma: 06 70 215 55 20. Ha arra jártok, néhány forint apró is sokat jelent! Bármilyen segítségnek örül, mint pl. pénz, ruha, élelmiszerek.
Marika néni nevèben is köszönöm szèpen a megosztàsokat!

-Anda Magyari

Forrás: www.facebook.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!