Elismerte a terhes anyával való méltatlan bánásmódot a Volánbusz

Elismerte a terhes anyával való méltatlan bánásmódot a Volánbusz

0

Elismerte a terhes anyával való méltatlan bánásmódot a Volánbusz Mint arról korábban a Bors beszámolt, egy várandós anyát és...

Elismerte a terhes anyával való méltatlan bánásmódot a Volánbusz

Mint arról korábban a Bors beszámolt, egy várandós anyát és gyermekét, illetve a nő édesanyját leszállították a múlt héten Budapesten az 55-ös buszról. A megalázó procedúrán azért kellett átesnie fiatal anyának és a családtagjainak, mert a megállóban - jobb híján - a földön ülve várakozott.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a járatot üzemeltető Volánbusz Zrt-t, amelynek válaszát változtatás nélkül közöljük:

"A VOLÁNBUSZ Zrt. számára kiemelten fontos a magas színvonalú, utasbarát szolgáltatás biztosítása, amelynek érdekében munkatársaink időről időre konfliktuskezelő tréningeken és egyéb képzéseken is részt vesznek, így sajnálattal értesültünk a jelzett esetről. Természetesen az érintett járművezetőt meghallgattuk, aki elmondta, hogy a jármű üléskárpitjának tisztaságát szerette volna megőrizni, amikor a korábban a megállóhelyen földön ülve várakozó utasokat arra kérte, hogy ne üljenek le az autóbuszon. Az utasok és az autóbusz-vezető között vita alakult ki, ennek korrekt rendezése érdekében történt a rendőrség értesítése. Az eset részletes vizsgálata alapján megállapítottuk, hogy a gépkocsivezető túllépte hatáskörét, és bár a vonatkozó szabályzatnak megfelelően igyekezett elvégezni munkáját, indokolatlanul szigorúan lépett fel az utassal szemben. Viselkedése miatt a VOLÁNBUSZ Zrt. az érintett utas szíves elnézését kéri, az autóbusz-vezetővel szemben a szükséges munkáltatói intézkedéseket Társaságunk megteszi."

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!