Elképesztő, mekkora nyugdíjból kell Lang Györgyinek megélnie

Elképesztő, mekkora nyugdíjból kell Lang Györgyinek megélnie

  A hatvanéves énekesnő közel egy éve él kerekesszékesként: a szklerózis multiplexet már évekkel korábban felfedezték nála, de mivel...

 

A hatvanéves énekesnő közel egy éve él kerekesszékesként: a szklerózis multiplexet már évekkel korábban felfedezték nála, de mivel sokáig tünetmentes volt, sokáig nem igazán törődött a dologgal. "22 évig tünetmentes voltam, aztán egy idő után elkezdett látszani, hogy egyre rosszabb lesz" - idézte a sztár Esti Frizbiben elhangzott szavait a Hot magazin.

Lang Györgyi elárulta, mennyi a nyugdíja

 

Györgyi a betegség ellenére a mai napig vállal fellépéseket. Kell is: nyugdíja ugyanis 80 ezer forint. "Mostanában kevesebb fellépést kapunk, mint szeretnénk. Nincs olyan sok munka. Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, de ez rockernyugdíjnak számít. A szerzői jogdíjakból és az egyéb eseményekből van még bevétel" - magyarázta a Pa-Dö-Dö énekesnője.

A lap egyébként összeszedte, mely hírességekről derült ki: bizony alig van nyugdíjuk: Medveczky Ilona 68 ezret, Aradszky 48 ezret, Vikidál Gyula 44 ezret, Demjén Ferenc pedig 48 500 forintot kap - a "negatív" csúcstartó a magazin szerint azonban Korda György. Ő ugyanis 28 ezer forintot kap összesen.

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!