Erről eddig senki nem beszélt : A POKLOK POKLA VÁR CURTISRE!

Erről eddig senki nem beszélt : A POKLOK POKLA VÁR CURTISRE!

„ÖSSZESZORÍTOTT FOGGAL TŰRÖK” – A POKLOK POKLA VÁRHAT CURTISRE, ÉVEK ÓTA FÁJDALMAK GYÖTRIK A RAPPERTBudapest — Pokoli fájdalmak várhatnak Széki...

„ÖSSZESZORÍTOTT FOGGAL TŰRÖK” – A POKLOK POKLA VÁRHAT CURTISRE, ÉVEK ÓTA FÁJDALMAK GYÖTRIK A RAPPERTBudapest — Pokoli fájdalmak várhatnak Széki Attilára (29), azaz Curtisre a TV2 ma induló új műsorában, a Csak show és más semmi élő adásaiban.-írja a kiskegyed.

A régebben Újpesten, Kecskeméten és Szolnokon is futballozó rapper korábban megsérült térdei nehezen bírják az igénybevételt, ám a zenész a Blikknek elárulta, semmivel sem tompítja a fájdalmait.

Széki Attila mindösszesen 17 éves volt, amikor bemutatkozott az Újpest FC színeiben az élvonalban. Az MTK elleni találkozót további négy fellépés követte a legmagasabb osztályban, ezt követően pedig többnyire az Újpest II-ben kapott szerepet. Még 2007-ben, Urbányi István irányítása mellett került fel a nagycsapathoz, és kapott saját nevelésként profi szerződést. Később játszott kölcsönben Kecskeméten (2008) és Szolnokon (2009) is. A KTE csapatával NB II-es bajnoki címet szerzett, ám egy 2009-es térdsérülés megtörte addigi fejlődését. Majd egy évet hagyott ki, később hangsúlyozta, az egyetlen pozitívum az egészben az volt, hogy ezalatt hobbijával, a rappeléssel többet foglalkozhatott. 2011 áprilisában Újpest arca lett.[2]-írja a wikipédia.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!