Ez a férfi órákig ült egyedül egy étteremben, és mikor távozott több ember élete megváltozott

Ez a férfi órákig ült egyedül egy étteremben, és mikor távozott több ember élete megváltozott

0

Egy amerikai gyorsétteremlánc egyik utahi alkalmazottja osztotta meg ezt a történeten a Facebookon. Ez a férfi egyszerűen besétált az étterembe...

Egy amerikai gyorsétteremlánc egyik utahi alkalmazottja osztotta meg ezt a történeten a Facebookon. Ez a férfi egyszerűen besétált az étterembe és egycsapásra mindent megváltoztatott...

   

“Ma megismertem egy angyalt” - kezdte a bejegyzést az alkalmazott arról a férfiről, akinek az az egy furcsa kérése volt miután leült, hogy őt mindenképpen egy egyedülálló anyuka szolgálja ki. 

Furcsa és a mai világban gyanakvásra okot adó kérés volt ez az idegentől, de mivel látták tekintetében, hogy valószínűleg nem akar rosszat, teljesítették kérését. 

Crystalnak hívták a gyermekét egyedül nevelő anyát, aki végül felvette a férfi rendelését, aki ekkor váratlan dolgot tett:

Miután két órán keresztül csak ült és lt és figyelte a többi vendéget végül így szólt: 

"Szeretném kifizetni mindenkinek a számláját, aki családdal érkezett!"

Az étterem alkalmazottja nem igazán értette a kérést, ezért megkérdezze miért tette mindezt. A bejegyzést posztoló dolgozó ezek után leírta milyen párbeszédet folytatott a férfival:

“Hét család evett itt, amíg ön itt volt, és ön kifizette mindannyiuk helyett a számlát, több mint 1000 dollárt adott ki olyan emberekre, akiket nem is ismer. Miért?"

A férfi megható szavai minket is szíven ütöttek:

“A család a legfontosabb. Én elveszítettem az enyémet.”

A posztoló szerint mikor a férfi a tragédiájáról beszélt, elképesztő fájdalmat látott a szemében. Ekkor már nem bírta tovább, bement az étterem konyhájába és sírva fakadt.

Szeretném, ha tudná, hogy Crystal, a pincérnő, aki kiszolgálta önt, eddig egy átmeneti szálláson lakott a fiával. Mivel ön 1500 dolláros borravalót adott egy 21.34 dolláros rendelésre, Crystal jövő héten be tud költözni egy rendes lakásba. – folytatódik a poszt, majd a következőket írta

"Crystal elmondta nekem, hogy előző este imádkozott, hogy történjék valami csoda, és Isten önt küldte.  Ön távozott, mielőtt bármelyikünk köszönetet tudott volna mondani, úgyhogy remélem, hogy olvassa ezt, mert tudnia kell, hogy ön csodálatos ember, és mindannyiunk szívét meghódította. Köszönjük."

Oszd meg, ha téged is megérintett a férfi kedvessége és öleld át szeretteidet, mert igaza volt: a család a legfontosabb!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: harmonikum.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!