Ez az anya azt hiszi, hogy hármas ikrei lesznek. De amikor befeküdt a szülőszobába, az orvosok meg voltak döbbenve!

Ez az anya azt hiszi, hogy hármas ikrei lesznek. De amikor befeküdt a szülőszobába, az orvosok meg voltak döbbenve!

Kimberly Fugate egy teljesen átlagos nő. Boldog házasságban él, és van egy csodálatos 10 éves lánya. De akkor a 42 éves Nőnél egy olyan dolog derült...

Kimberly Fugate egy teljesen átlagos nő. Boldog házasságban él, és van egy csodálatos 10 éves lánya. De akkor a 42 éves Nőnél egy olyan dolog derült ki, amivel abszolút nem számolt: 13 hetes terhes. Nem sok idő maradt neki és a férjének, Craignek megemészteni ezt a gyönyörű, de meglepő hírt, főleg azért mert a váratlan áldás egy hármas csomag.

Egyáltalán nem terveztek több gyermeket. De ilyen hírt kapni, hogy hármas ikrei lesznek igazán rendkívüli, különösen Kimberly életkorában. És mindezt mesterséges megtermékenyítés nélkül. Már javában folynak az előkészületek a három áldásnak. De a csecsemők nem akartak tovább az anyu hasában várni, és 6 hónap után ki akartak szállni.

Ami ezután történt a kórházban, arra senki sem számított: miután az orvosok mindhárom lányt a világra segítették, ezután jött az igazi meglepetés. Hallja az anya, ahogy az orvosok ezt mondják “Még több láb”. Az anya első reakciója igazi horror volt: “Ordítottam: Ne!” Ez a pillanat egyfajta sokk volt Kimberly számára.

Miután megszületett a 4. meglepetés baba, minden sikerrel zárult. És az biztos, hogy több, mint elég a gyermekek száma ezeknek a szülőknek.

“Először minden nagyon nyomasztó volt, mert minden olyan hirtelen történt” mondja az anya. “Megpróbáltam mindent megemészteni, de tudtam, hogy minden rendben lesz.”

A sok váratlan dolog után a szülők kaptak még egy váratlan hírt: a négy lány egypetéjű ikrek. Annak az esélye, hogy egypetéjű ikrek szülessenek körülbelül 1: 729.000. De az esélye, hogy 4 lánynál történjen, 1: 13 millióhoz, ami igen kicsi esély! Nagyobb a valószínűsége, hogy belénk csap egy villám. Az anya orvosa, James Bofill teljesen kimerült: “Amikor meghallottam az egyik kollégától, hogy egypetéjű ikrek, azt hittem viccel.”

A lányok a kórházban maradtak egy darabig. Néhány hét után végre haza kerültek és találkoztak a nagyobbik testvérükkel. Időközben Kimberly már virágzott az anyai szerepében: “Ezek a babák voltak a legnagyobb meglepetések az életemben, és most már nem tudnám elképzelni az életet nélkülük.”

Kimberly férjével, Craig-gel és nagy lányukkal, Katelyn-nel készített egy Facebook oldalt, „Fugate négyes ikrek” néven. Ide várják a jókívánságokat, amiben a több, mint 60.000 fős követőiknek hála egyáltalán nem szenvednek hiányt.

Sok boldogságot nekik!

Forrás: harmonikum.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!