Ezzel a pofonegyszerű módszerrel több kiló méreganyagot tisztíthatsz ki a beleidből!

Ezzel a pofonegyszerű módszerrel több kiló méreganyagot tisztíthatsz ki a beleidből!

Mindenki tudja, hogy a betegségek a belekből indulnak ki. A rossz táplálkozás és kevés mozgás miatt a mérgek, rossz baktériumok, élősködők, amelyek...

Mindenki tudja, hogy a betegségek a belekből indulnak ki. A rossz táplálkozás és kevés mozgás miatt a mérgek, rossz baktériumok, élősködők, amelyek nem tisztulnak ki a bélrendszerből, az évek során gondot okoznak. Manapság rostszegényen táplálkozunk, ráadásul sokkal kevesebbet mozgunk, mint őseink, így a beleknek esélye sincs egészségben tartaniuk magukat. A túlterhelt bélrendszer hozzájárul a cukorbaj, elhízás, látásromlás, depresszió, májbetegség és vesebajok kialakulásához.
Nagyon divatosak a béltisztító kezelések, de ezek drágák, és nem is érintik az egész bélrendszert, Sokkal hatékonyabb belülről kisöpörni azt. És nem is nehéz ezt megtenni. Semmi másra nincs szükséged, mint a lenmaglisztre és kefirre.
Reggel, éhgyomorra 3 hétig kefirrel kevert lenmaglisztet fogyasztva nagy takaríthatod a beleidet, és garantáltan fogyaszt is. A lenmagot fokozatosan 1-3 evőkanálra fel kell vinni 1 dl kefirben. Lenmaglisztet lehet kapni, de kávédarálóval otthon is előállíthatod.


Forrás: szupertanacsok.blog.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!