Felkavaró vallomás: Éveken át Doszpot Péter szeretője voltam

Felkavaró vallomás: Éveken át Doszpot Péter szeretője voltam

  DOSZPOT PÉTER VOLT AZ ELSŐ IGAZI HAZAI SZTÁRZSARU         Talán nincs is olyan Magyarországon, aki ne ismerné Doszpot Péter...

 

DOSZPOT PÉTER VOLT AZ ELSŐ IGAZI HAZAI SZTÁRZSARU        

Talán nincs is olyan Magyarországon, aki ne ismerné Doszpot Péter nevét: az egykori sztárzsaruról most döbbenetes titok derült ki

       

Doszpot Péter volt talán az első a magyar rendőrök közül, akiből igazi sztár lett: a komoly bűnügyeken dolgozó nyomozót felkapta a sajtó, így mindenki megismerhette.

 

Ami azonban most derült ki róla, arra biztosan senki nem gondolt: Doszpot Péter éveken át szeretőt tartott. Evelin - aki később Doszpot felesége lett - a FEM3 Micsoda nők című műsorában beszélt arról, milyen kapcsolatban voltak anno a zsaruval.

EVELIN KÉT ÉS FÉL ÉVIG ÁPOLT SZERETŐI VISZONYT A VOLT SZTÁRZSARUVAL / FOTÓ: POZSONYI ZITA    

- Nem azt mondom, hogy ezt így kell csinálni, hogy ez lenne a követendő példa, de nekem az életem legszebb két és fél éve volt, amikor a leendő férjemnek a szeretője voltam. Annyira imádtam ezt az időszakot. Hét olyan évem volt, amikor Péter ki-be járt az életemből. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha az elsők leszünk egymás életében - nyilatkozta a sztárnyomozó felesége.

 

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!