Fényes nappal, az utcán próbált elrabolni egy nőt a migráns Budapesten

Fényes nappal, az utcán próbált elrabolni egy nőt a migráns Budapesten

Kedden délután a fiát vitte edzésre O. Andrea, aki miután beszállt az autójába észrevette, hogy egy idegen, fekete férfi integet neki, hogy nyissa ki...

Kedden délután a fiát vitte edzésre O. Andrea, aki miután beszállt az autójába észrevette, hogy egy idegen, fekete férfi integet neki, hogy nyissa ki az ajtót. Mivel az autózár még nem kapcsolt be automatikusan, ezért feltépte az ajtót és befészkelte magát a – nő tiltakozása ellenére -, a hátsó ülésre és elkezdte kiabálni, hogy “go, go, go”.

A nő nem vesztette el lélekjelenlétét és kulcsát, valamint táskáját magához ragadva elmenekült a saját autójából, s berohant a közelben lévő edzőterembe, ahol segítséget kért. O. Andrea a segítségére siető férfiak segítségével próbálta rábeszélni angolul a férfit, hogy szálljon ki az autóból, de az nem tágított, sőt szétszedte az autóban talált dolgokat, gyerekrajzokat és gyógyszeres csomagot is. Az eset a Tímár utcai rendőrkapitányságtól néhány száz méterre történt, így az időközben riasztott rendőrök pillanatok alatt kiértek a helyszínre. Nekik sikerült kirángatni az autóból a migránst.

“Nagyon megrettentem és féltem… ez bárkivel, bármikor megtörténhet, akár fényes nappal is, ez rémisztő” – jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak O. Andrea.

Ki tudja mi történt volna ha Andrea ijedtében elindul és a migráns arra kényszeríti, hogy egy elhagyatott helyre vigye őt.

Forrás: meteon.org

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!