Figyelem friss! Ha bármilyen samsung telefonod van ez a hír téged is érint!

Figyelem friss! Ha bármilyen samsung telefonod van ez a hír téged is érint!

FIGYELEM FRISS! HA BÁRMILYEN SAMSUNG TELEFONJA VAN EZ A HÍR ÖNT IS ÉRINTI! Jobb lenne már lefordulni a Note 7-es szerencsétlen sorsának...

FIGYELEM FRISS! HA BÁRMILYEN SAMSUNG TELEFONJA VAN EZ A HÍR ÖNT IS ÉRINTI!

Jobb lenne már lefordulni a Note 7-es szerencsétlen sorsának taglalásáról, de egy újabb és ráadásul más típusú Samsung kigyulladásáról érkezett hír.

Több online fórum is közzétette a PhoneArena saját információja alapján, hogy ezúttal egy Samsung Galaxy S7 Edge r****t fel.

Ami azért is kínos, mert ez az alábbi videideón látható ro***s Note 7-es cserekészüléke.

A PhoneArena egy névtelen bolti dolgozótól kapta a súgást: nála olyan ügyfél jelent meg, aki két hete kapott a gyulladós Note 7 helyett Samsung Galaxy S7 Edge-t. A meg nem nevezett üzlet munkatársa azt állította a lapnak, hogy az ügyfél egész éjszakára a gyári(!) töltőn hagyta a készüléket, így esett meg a baj, r****nt fel az Edge.

Sajnos nem ez az első S7-es r****ás.

A múlt hónapban egy ohiói építőmunkás indított pert a Samsung ellen, mert az S7-ese munka közben a nadrágjában gyulladt ki. Az áldozat állítólag másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Szintén szeptemberben történt, hogy S7 Edge az éjszaka közepén, töltés közben durrant el. A Fülöp-szigeteken egy nő azt állította, hogy az S7-ese akkor gyulladt ki, amikor a tizenéves lánya éppen azzal játszadozott.

Kérdés, hogy mi válaszol majd az egyelőre az esetet nem kommentáló Samsung.

Forrás : hirado.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!