FIGYELEM!!! Jól átverték Michael Schumacher rajongóit -VÉGRE ITT az igazság! Kitálalt a menedzser: kiderült az igazság Schumacherékről!

FIGYELEM!!! Jól átverték Michael Schumacher rajongóit -VÉGRE ITT az igazság! Kitálalt a menedzser: kiderült az igazság Schumacherékről!

A szerdai hírekkel ellentétben most úgy fest, hogy a Schumacher család nem költözik Mallorcára, már a helyi polgármester szavai sem ugyanazok, mint...

A szerdai hírekkel ellentétben most úgy fest, hogy a Schumacher család nem költözik Mallorcára, már a helyi polgármester szavai sem ugyanazok, mint ahogy először megjelentek.

A német Bild érdeklődésére a hétszeres F1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm cáfolta a költözésről szóló híreket. Azt nem tagadja, hogy a Schumacher család megvette a birtokot, de nem költözés céljából – régebben a baráti körrel sokat jártak Mallorcára és a jelenlegi genfi otthonuktól másfél órás repülőút választja el mindössze ezt a helyet.

Sabine Kehm menedzser ugyanis csütörtökön ezt nyilatkozta a bild.de honlapnak: „A család nem tervezi, hogy Mallorcára költözik!”.

A Bild már azt írja, hogy félreértés történt és a polgármester soha nem is mondta, hogy Schumacherék költöznek, csak azt, hogy ők felkészülnének mindenre, ha a család úgy döntene, hogy költözne. Forrás: http://formula.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!