Figyelem Rendkívüli Hír!! Az elmúlt napokban több millió forint hamis 20 ezres került forgalomba, amivel már meg is próbáltak fizetni! Így ismerheted fel:

Figyelem Rendkívüli Hír!! Az elmúlt napokban több millió forint hamis 20 ezres került forgalomba, amivel már meg is próbáltak fizetni! Így ismerheted fel:

Az elmúlt napokban rengeteg olyan poszt került ki a Facebookra amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy hamis húszezressel próbáltak fizetni náluk....

Az elmúlt napokban rengeteg olyan poszt került ki a Facebookra amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy hamis húszezressel próbáltak fizetni náluk. Ezekben a felhívásokban említést tesznek arról, hogy a hamis bankjegyekről csak a vízjel hiányzik, első ránézésre roppant nehéz felfedezni a különbséget a valódi bankóktól.

Nemrégiben pénzhamisítókat buktatott le a rendőrség, ahol kiderült, hogy közel 6 millió forint értékben kerültek forgalomba hamis bankók. Mint már említettük nagyon nehéz első ránézésre megállapítani a valódiságát a bankjegynek, ezért megmutatjuk, hogy mire kell odafigyelni:

A felső a hamis

A hamis bankjegy fémcsíkjában nem látható a 20 000 Ft-os felirat, míg a valódinál igen. A vízjelben pedig mivel az 500 Ft-osra lett nyomtatva nem Deák Ferenc, hanem Rákóczi Ferenc képe jelenik meg.

Az egyik gödöllői étteremben is megpróbáltak már vele fizetni!

A bankjegyekkel minden bizonnyal rengetegszer sikerült fizetniük a csalóknak, így már az ország bármely pontján megfordulhatnak a hamis bankók. Legyetek szívesen osszátok meg a bejegyzést és hívjátok fel ismerőseitek figyelmét is a csalásra!!! Ne váljon senki csalás áldozatává!

Forrás: www.anepszava.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!