FILLÉRES, ÁM NAGYON MEGBÍZHATÓ SZER A KULLANCSOK ÉS SZÚNYOGOK ELLEN! HA A SZABADBA MÉSZ, EZZEL KEND MAGAD!

FILLÉRES, ÁM NAGYON MEGBÍZHATÓ SZER A KULLANCSOK ÉS SZÚNYOGOK ELLEN! HA A SZABADBA MÉSZ, EZZEL KEND MAGAD!

0

Sokakban van némi félsz, hogy kimenjenek a szabadba, és ott kellemesen töltsék el az időt, mert tartanak a szúnyogoktól, kullancsoktól. Pedig van...

Sokakban van némi félsz, hogy kimenjenek a szabadba, és ott kellemesen töltsék el az időt, mert tartanak a szúnyogoktól, kullancsoktól. Pedig van rá egy igen jó módszer, hogy hatékonyan elriasszuk a vérszívókat!

   

Persze, megveheted a drága kullancsriasztó szereket, de azok sajnos olyan vegyi anyagokat tartalmazhatnak, amire a szervezet nem jól reagál...

Alternatív megoldásként ajánljuk a jól ból bevált vietnámi - más néven kínai - balzsamot. Hiszed, vagy sem, ez a pici, kerek tégelyben árult mentolos balzsam a legjobb rovarriasztó!! Ráadásul az egészségünkre is pozitívan hat. 

A szovjet hadseregben minden katona felszerelésében ott lapult, mert univerzális védelmet nyújtott a vérszívó rovarok ellen.

Kend be vele a bokakörnyéket, a csuklódat és a nyakad környékét. Kicsit erős az illata, de még mindig jobb, mint a drága rovarriasztószerek édeskésen mű szaga.

Mire jó még a balzsam? Fejfájásra, megfázásra, orrdugulásra, ízületi fájdalmakra.

TIPP: A balzsamot nem csak magunkra kenhetjük, hanem sátras kirándulásnál a sátor bejárata környékére. Olyan védővonalat képez, amin a szúnyog bizony nem megy át!

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás: www.tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!