FRISS! Steiner Kristóf keményen beszólt az Őt, házasságát és szerelmét kritizálóknak! Szavait órák alatt ezrek szedték szét és osztották meg! Ti mit gondoltok, igaza lehet?!

FRISS! Steiner Kristóf keményen beszólt az Őt, házasságát és szerelmét kritizálóknak! Szavait órák alatt ezrek szedték szét és osztották meg! Ti mit gondoltok, igaza lehet?!

Mint ahogyan azt már a napokban korábban megírtuk, Steiner Kristóf és szerelme (Nimrod Dagan) Tel-Avivban gőzerővel készültek esküvőjükre, a pár...

Mint ahogyan azt már a napokban korábban megírtuk, Steiner Kristóf és szerelme (Nimrod Dagan) Tel-Avivban gőzerővel készültek esküvőjükre, a pár pedig a nyár utolsó napján oltár elé is állt.

Ezen alkalomból rengetegen támadták őt és szerelmét és azóta is állandó kritikáknak van(nak) kitéve. Nem kellett sokat várni a hivatalos válaszra sem, hisz ilyen mértékű és mennyiségű kritikát igen nehéz válasz nélkül hagyni. Maga Steiner Kristóf szólalt meg az ügyel kapcsolatban, írását változatlanul közöljük: - Szomorúan és meglepődve vettem tudomásul szülőhazám reakcióját boldogságomra és arra a  tényre, hogy rátaláltam arra az emberre, aki mellett igazán boldog vagyok, akit szeretek és Ő viszont szeret engem. Ritka az olyan ország mint a miénk. Keresve se találni ilyen kis helyen ennyire rosszindulatúan ítélkező embereket. Laktam szerte a világban, de ez megint csak rádöbbentett erre a tényre. Azt javaslom, mindenki foglalkozzon saját magával, és saját boldogságával. Előrébb tartana ez a világ, ha ez így is lenne. - nyilatkozta feldúltan Steiner Kristóf. VIA Ti mit gondoltok szavairól?

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!