Ganxsta Zolee őszinte vallomása: „Minden szeretetem a lányomé”

Ganxsta Zolee őszinte vallomása: „Minden szeretetem a lányomé”

Csillogó szemmel beszél tizenegy éves kislányáról a rapper: Ganxsta Zolee mindent megtesz gyermeke boldogsága érdekében, hiszen a világon mindennél...

Csillogó szemmel beszél tizenegy éves kislányáról a rapper: Ganxsta Zolee mindent megtesz gyermeke boldogsága érdekében, hiszen a világon mindennél jobban szereti őt.

Már az iskola első napjait lógással indította Ganxsta Zolee lánya, ugyanis a rapper – elmondása szerint – olyan szigorú, hogy a tanévet egy rövid müncheni kiruccanással indították. Bár Zoé édesanyjával elváltak az útjaik, a rapper napi kapcsolatban van a kislánnyal, így egyáltalán nem nevezhető hétvégi apukának.

– Szerencsére az édesanyja és én is rugalmasak vagyunk az ilyesmiben, lazán kezeljük a megállapodást, rengeteget lóg velem, és ez így van rendjén. Ha tehetem, olyan melókra is elviszem magammal, ahol ő is jól érzi magát –

Fotó: Grnák László

– Nem vagyok egy nevelési zseni, a példamutatásban pedig talán még rosszabb vagyok. Viszont minden szeretetem a lányomé, és próbálok mindent úgy csinálni, hogy neki jó legyen. [...] Egy dolgot szeretnék, hogy boldog legyen. Ehhez pedig azt kell, hogy hagyjam azt csinálni, amit szeret. Zeneileg például nagyon ott van. [...] Elég rendesen ki van kupálva, hiszen ami engem érdekel, az nyilván hozzá is elér. Nem féltem a fiúktól, hülyeség lenne. Hiteltelen lennék, ha eljátszanám a nagy, féltő apát, aki majd elüldözi a srácokat. Bízom az ízlésében, majd ő eldönti, milyen fiúk tetszenek neki és milyenek nem. Ebbe se szólok majd bele – mondta a magazinnak Ganxsta Zolee.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!