Gázórások figyelem!Akár utólag, egész évre módosíthatják a számláitokat, amit már kifizettetek!!

Gázórások figyelem!Akár utólag, egész évre módosíthatják a számláitokat, amit már kifizettetek!!

0

GÁZÓRÁSOK VIGYÁZZATOK! AKÁR 1 ÉVRE VISSZAMENŐLEG MÓDOSÍTHATJÁK A MÁR BEFIZETETT CSEKKEKET!!! Ma megtörtént Magyarország legújabb csodája, melyet...

GÁZÓRÁSOK VIGYÁZZATOK! AKÁR 1 ÉVRE VISSZAMENŐLEG MÓDOSÍTHATJÁK A MÁR BEFIZETETT CSEKKEKET!!!

Ma megtörtént Magyarország legújabb csodája, melyet megosztanék veletek.

Egy ideje kering a neten a következő facebook bejegyzés,érdemes elolvasni!

Ma megtörtént Magyarország legújabb csod�sodája, melyet megosztanék veletek. Több mint egy éve, hogy ELŐREFIZETŐS GÁZÓRÁNK van. Most kaptuk meg az éves…

Ma megtörtént Magyarország legújabb csodája, melyet megosztanék veletek. Több mint egy éve, hogy ELŐREFIZETŐS GÁZÓRÁNK van. Most kaptuk meg az éves leolvasás után az elszámoló számlát, miszerint 2.434,- tartozásunk van, arra amit már előre kifizettünk. Mindenféle süket szöveget adtak elő. A lényeg, hogy saját elszámolásukat megváltoztatták, mondván a fűtőérték rosszul volt eddig beállítva 34,0-ről, 34,61-re módosították, állítólag ezért van elmaradásunk. VISSZAMENŐLEG EGÉSZ ÉVRE. Szóval amit előre kifizetsz, még használat előtt, azzal is tudsz tartozni. Osszátok meg, minél többen tudják meg, mit művel a Főgáz.

Zoltánné Németh

Oszd meg te is ismerőseiddel!

A cikkhez több komment is érkezett, amiket szintén érdemes elolvasni :

“Nekem, a Démász-al vannak lelki problémáim. Évközben, valós óraállással, valós számlát kértem. Küldtek is. Néhány nappal később kiküldték a becsült, és a a valós közötti összegről a számlát. Látható volt, hogy túl vagyok számlázva! Az, el sem fogyasztott áramot fizetem folyamatosan. Ha, kések a befizetéssel, küldik a felszólítást! Leolvasás után, egy nullás számlám volt! -És még visszaküldtek ezen felül 3340-ft-t. Innentől nem így lesz! Csak azt vagyok hajlandó kifizetni, amit elfogyasztottam! Az ügyvédem ellenőrzi a jogszerűséget! Elég volt!”

“Nekem is a gázzal van a bajom, nevezetesen a Tigázzal. Az elmúlt évben túlfizetésem alakult, amit októberben kellet volna kifizetni, de a mai napig nem kaptam meg. Természetesen itt Debrecenben, az ügyfeles irodában háromszor voltam panaszt tenni de eredménytelenül. Fogalmam nincs mit kellene tennem. Ha van ötleted, köszi.”

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!