Gyerekekre robbant a szélvédő, a sofőr fejéből ömlött a vér: megszólalt a szolnoki baleset egyik szemtanúja

Gyerekekre robbant a szélvédő, a sofőr fejéből ömlött a vér: megszólalt a szolnoki baleset egyik szemtanúja

Szolnok – Megszólalt egy anya, aki szerdán két gyer­me­ké­vel azon a buszon utazott, amelybe egy mentőautó csapódott a Debreceni úton. A balesetben...

Szolnok – Megszólalt egy anya, aki szerdán két gyer­me­ké­vel azon a buszon utazott, amelybe egy mentőautó csapódott a Debreceni úton. A balesetben ketten életüket vesztették.

Mint azt a Blikk megírta, a fuldokló asszonnyal kórházba siető mentőautó megcsúszott, így csapódott a 20 utast szállító busznak. A buszon utazott az emlíett anya és két gyermeke is. A nő a Ripostnak elárulta, azóta is sokkos állapotban vannak.

– Véletlen, hogy épp azon a buszon utaztunk. Későbbivel akartunk menni, de a fiam szólt, hogy elérjük a 15 perccel korábbit, menjünk azzal. Szolnokon vásárolgattunk, mert hétvégére családi nyaralást terveztünk a Balatonra – kezdte a lapnak.

– Szerencsénk volt, mert a tömött buszon sikerült helyet találnunk magunknak. Középen ültünk le, az ablaknál Dávid (16) fiam, én mellette, a kislányom, Bianka (13) pedig előttem állt. Arra emlékszem, hogy a busz fékezett egy óriásit, rögtön utána hallottam a csattanást. Előre estem, a gyerekek segítettek fel. Azt mondják, percekig csak néztem magam elé, nem is válaszoltam nekik. Arra riadtam, hogy kiabálnak: „Anya, anya! Jól vagy?” – mesélte az asszony.

Hozzátette: mindenki menekült le a buszról. Látta, hogy a sofőr nem mozdul, a fejéből ömlik a vér. – Az első üléseken fiatal gyerekek ültek, nekik is vérzett az arcuk, tele voltak üvegszilánkkal, éppen rájuk robbant a szélvédő. Láttam a mentőautót is, a sofőrjét, ahogy oldalról kilóg az autóból. Akkor még élt. Azóta is egyfolytában látom magam előtt – mondta.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!