Ha 1960-1980 között születtél, akkor bajban vagy!

Ha 1960-1980 között születtél, akkor bajban vagy!

Ha 1960-1980 között születtél, akkor bajban vagy! A 35-55 éves korosztály jellemzően még aktív, dolgozik, de kevéssé gondol a jövőjére. A szülei is...

Ha 1960-1980 között születtél, akkor bajban vagy!

A 35-55 éves korosztály jellemzően még aktív, dolgozik, de kevéssé gondol a jövőjére. A szülei is általában élnek még, nyugdíjas éveikben vannak most és átlagosan kb. 90-110 ezer forint nyugdíjból próbálnak megélni. Ez a jelenlegi helyzet.

A média mindeközben azzal riogat minket, hohogy mikor mi nyugdíjasak leszünk, akkor már nyugdíj sem lesz, vagy annyira alacsony összegű lesz a nyugdíj, hogy az nem fedezi majd a megélhetéseinket. Nem véletlen, hogy bevezették Magyarországon a szülőtartás jogi fogalmát. (A szülők igényt tarthatnak arra, hogy ha kevés – az ellátásukat nem fedező mértékű – a nyugdíjas járadékuk, akkor a gyereket pereljék annak kiegészítésére.)

Kinek higgyünk?

Mi a matematikában hiszünk. Ezért a SzámoldKi.hu portál szakértő csapata elkészített az Ön számára néhány olyan egyszerű kalkulátort, amely rávilágíthat erre a problémakörre. Ön csak számol, és a következtetések levonását is Önre bízzuk.

Számold Ki!

Mennyi időm van még hátra?
Mikor leszek nyugdíjas?

Forrás: palyazatfigyelo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!