Hétfőtől potom pénzért, szinte fillérekért árulnak autókat! Bárki megveheti! OPEL, PEUGEOT, NISSAN, AUDI, SUZUKI és a legnépszerűbb márkák már akár 20 ezer forintért!

Hétfőtől potom pénzért, szinte fillérekért árulnak autókat! Bárki megveheti! OPEL, PEUGEOT, NISSAN, AUDI, SUZUKI és a legnépszerűbb márkák már akár 20 ezer forintért!

HÉTFŐTŐL POTOM PÉNZÉRT? SZINTE FILLÉREKÉRT ÁRULNAK AUTÓKAT! BÁRKI MEGVEHETI! OPEL, PEUGEOT, NISSAN, AUDI, SUZUKI ÉS A LEGNÉPSZERŰBB MÁRKÁK MÁR AKÁR...

HÉTFŐTŐL POTOM PÉNZÉRT? SZINTE FILLÉREKÉRT ÁRULNAK AUTÓKAT! BÁRKI MEGVEHETI! OPEL, PEUGEOT, NISSAN, AUDI, SUZUKI ÉS A LEGNÉPSZERŰBB MÁRKÁK MÁR AKÁR 20 EZER FORINTÉRT!

Szemezgettünk egy kicsit, de ne ijedj meg ha egyik sem tetszik, mert összesen jelen pillanatban 168 autó közül válogathatsz!

  1. Korának megfelelő állapotú Volkswagen Passat, 1993-as évjárat akár 125 ezer forintért elvihető!

szervókormány, ABS, utas o. légzsák, központi zár, rádió, Klíma, könnyűfém k. tárcsa, riasztó, vezető o. légzsák .
Egyéb felszereltség, tartozék: Jelleg: KOMBI. Környezetvédelmi osztály: Szabályozott katalizátorral. Sebességváltó: Mechanikus/Normál. Száll. szem.: 5. Ülések száma: 5. Motoros tükrök, 6 db hangszóró, 4 db elektromos ablakemelő, 4 db könnyűfém keréktárcsa, vonóhorog.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek!

2. 1996-os Opel Astra már 100 ezer forintért elvihető!

3. 1999-es évjáratú Daewoo Lanos gépkocsi már 75 ezer forintért elvihető!

Felszereltség : szervókormány, elektromos ablak, utas o. légzsák, központi zár, Klíma, riasztó, vezető o. légzsák
Egyéb felszereltség, tartozék: 2db távirányító, 1db indítás gátló,
Első lökhárító, motorháztető, bal sárvédő törött, motorháztető nem nyitható, bal sárvédő felső része ecsettel lefestve, benzinbeömlő sérült, küszöb bal hátsó része horpadt, sárvédők korrodáltak.

4. Üzemképes Renault Twingo már 60 ezer forintért elvihető! 1995-ös évjárat.

A jármű üzemképes állapotú. Motorháztető rozsdafoltos. A karosszérián kisebb horpadások láthatók. A forgalmi engedélye, törzskönyv illetékes Kormányhivatalnál található.

5. Ford Fiesta, már 40 ezer forintért elelvihető.

Elhanyagolt állapotú, 1980-as évjárat!

Forgalmi engedély és törzskönyv okmányirodának megküldve. Nincs szervizkönyv, elakadásjelző, izzókészlet, emelő, kerékkulcs. Kilométer-óra állása vélhetően átfordult. A jármű működőképességéről meggyőződni nem tudtunk, mivel az akkumulátor lemerült. Karosszéria körben karcos, szennyezett, helyenként korrodált, fényezés lepattogzott, első köténylemez sérült, javított. Szélvédő törött, bal hátsó lámpa törött, kalaptartó törött, hiányzik. Hátsó márkajelzés hiányzik. Vezetőoldali ajtó kivülről nem nyitható. Üléshuzat szennyezett.

6. Opel Kadett már akár 20 ezer forintért >>>>
A jármű üzemképtelen, éve óta áll. Külső sérülés nem látható de több helyen erősen korrodált. A bal első ajtó nem nyílik, 1 db kulcs van, ami indítókulcs. Elhanyagolt állapotban van, évjárata 1989.

7. 1995-ös évjáratú BMW már 125 ezer forintért elvihető >>>>

A jármű üzemképtelen. A tulajdonos elmondása szerint a hűtővíz nem lett fagyállóra lecserélve, ezért a hűtő vagy a hengerfej sérülhetett. A járművön külső sérülés nem látható, viszont apróbb karcolásokkal tele van a karosszéria.

szervókormány, ABS, elektromos ablak, utas o. légzsák, könnyűfém k. tárcsa, vezető o. légzsák
Egyéb felszereltség, tartozék: MOTOROS TÜKRÖK

Itt nézheted meg az összes autók >>> autók listája

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!