Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a magyar sztár: Cinthya Dictator ismét sokkolta rajongóit

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a magyar sztár: Cinthya Dictator ismét sokkolta rajongóit

Szinte senki sem ismerte fel. Cinthya Dictatorról a rajongói pontosan tudják, hogy szinte bármilyen stílust képes magára ölteni. Jól áll neki a...

Szinte senki sem ismerte fel.

Cinthya Dictatorról a rajongói pontosan tudják, hogy szinte bármilyen stílust képes magára ölteni. Jól áll neki a vagányabb, extrémebb és a visszafogottabb stílus egyaránt. Instagram-oldalán sokszor meg is mutatja valamelyik arcát. Újra és újra meg tudja lepni rajongóit.

Cinthya most egy különleges alkalomra alakult át, és ez nagyobb csodálkozást váltott ki, mint bármelyik eddigi átalakulása, ugyanis rajongói alig ismerték fel a képen.

A kép kapcsán a fotós maga tette fel a kérdést rajongóinak, hogy vajon felismerik-e. Nos, a legtöbben ledöbbentek a kép láttán, mivel azon felismerhetetlennek bizonyult a fiatal sztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma Kiállításom lesz a @brandfestivalon! Remélem Te is ott tudsz lenni! Felismertek? #heroesandstories (link a bioban) @brandfestival_youth A csodálatos csapat akivel együtt dolgoztam: Sminkmester: @gazdagis stilyst: @fa_ux aszisztencia: @czunderlikrobin

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2018, időpont: 5:40 (PDT időzóna szerint)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!