Hogy fogod a párod kezét? Ezt jelenti!

Hogy fogod a párod kezét? Ezt jelenti!

Min­den kéz­fo­gás más és más Szerelmesen, kézen fogva andalogni más és más jelentéssel bírhat. A hangsúly a kézfogáson van...   Nagyszerű...

Min­den kéz­fo­gás más és más

Szerelmesen, kézen fogva andalogni más és más jelentéssel bírhat. A hangsúly a kézfogáson van...

 

Nagyszerű összeállítás jelent meg egy angol nyelvű oldalon, amelynek különösen szerelmes párok vehetik nagy hasznát. Ez alapján ugyanis ők maguk is tisztán láthatnak az ügyben, hogyan, miként is érezhetnek egymás iránt valójában. Legalábbis, ami a kézfogásukat illeti.

Lefelé néző tenyerek

 

A kapcsolatotok a szereteten alapul, de sajnos nem a szenvedélyen.Aki lefelé tartja a tenyerét, az az erősebb személyiség, gyakrabban kezdeményez, és határozottabb.

Összecsukott ujjak

 

Az erős kötelék, a szenvedély jele. Ugyanakkor fontos, hogy mindkét kéz hasonló erővel tartsa a köteléket. Ha az egyik ernyettebb, az nem sok jóval kecsegtet.

 

Kisujj - kisujj

 

Ez az egyértelmű jele, hogy mindketten vágytok a szabadságra. Az ilyen párok tisztelik is a másik magánéletét, nem telepednek a másikra, hagyják érvényesülni. Ennek azonban az is lehet a következménye, előbb-utóbb barátsággá szelídül a szerelem.

Dupla védelem

 

Lehet jó, de rossz is: a nők általában akkor használják, amikor kicsit komolyabbnak érzik a kapcsolatot. Ugyanakkor félelmet is kelthet, hiszen birtoklási vágyat is jelenthet

Kar a karban

 

Általában színházba, társadalmi eseményre igyekezve használják ezt a párok. Amennyiben egyébként is előfordul, az egy biztos, szoros kapcsolatot jelent, mély szeretettel. 

Tenyerek egymásban, alul és felül

 

A lehető legrosszabb. Ha valaki felülről húzz a a párja kezét, akkor sietteti, és egyértelműen jelzi, unja már a kapcsolatot.

Nincs kézfogás

 

Nem feltétlenül jelent rosszat. Szerénység, félénkség jele is lehet.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!