Hölgyek figyelem! Majdnem teljesen megvakult a szempilla-hosszabbítástól egy nő

Hölgyek figyelem! Majdnem teljesen megvakult a szempilla-hosszabbítástól egy nő

Sú­lyos hiba a koz­me­ti­ká­ban, mű­szem­pil­lát ra­ka­tott és meg­va­kult a fi­a­tal lány A szeme már akkor visz­ketni kez­dett, mikor a pil­lá­kat...

Sú­lyos hiba a koz­me­ti­ká­ban, mű­szem­pil­lát ra­ka­tott és meg­va­kult a fi­a­tal lány

A szeme már akkor visz­ketni kez­dett, mikor a pil­lá­kat ra­gasz­tot­ták fel, de a koz­me­ti­kus meg­nyug­tatta, hogy ez nor­má­lis.

Két órára teljesen elvesztette a látását az Angliában élő Megan Rixson, miután szeme erősen elkezdett viszketni egy szempilla-hosszabbítás után.

A húszéves brit lány megtapasztalta, milyen nem várt „mellékhatásokkal” járhat egy szempilla-hosszabbító eljárás, amely után arra figyelmeztet mindenkit, hogy legyen óvatos a műszempillákkal - írja a People.

A szeme már akkor erősen viszketni kezdett, mikor a pillákat ragasztották fel, de a kozmetikus megnyugtatta, hogy ez teljesen normális. Ám amikor hazament, teljesen elvesztette a látását. Érthető módon nagyon megrémült, majd hívta a mentőket, akik bevitték a kórházba, ahol egy alapos mosás és csepegtetés után, két órával később visszanyerte a szeme világát.

Később kiderült, hogy az eset azért történt, mert a kozmetikus műkörömragasztót használt a nő szemén műszempilla ragasztó helyett,írja a ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!