Holnap reggel igazi tél lesz, a mainál is rosszabb, de ami utána jön...

Holnap reggel igazi tél lesz, a mainál is rosszabb, de ami utána jön...

Sok helyütt repkedhetnek a mínuszook. Szerdán túlnyomóan napos időre, kevés felhőre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban -1, +5, a...

Sok helyütt repkedhetnek a mínuszook.

Szerdán túlnyomóan napos időre, kevés felhőre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban -1, +5, a völgyekben -2, -3, délután 14-18 fok várható - olvasható az Időkép időjárási portálon. A légmozgás déliesre fordul és mérséklődik, legfeljebb északnyugaton lehetnek élénk lökések. Csütörtökön is a napsütésé lesz a főszerep, csupán északkeleten, keleten lehet időnként több felhő az égen, de csapadék nem várható. A szél már csak északkeleten lehet élénk. Csípős marad a hajnal, délután 20 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken szinte zavartalan napsütésben lehet részünk, a szél is országszerte mérsékelt marad. Hűvös hajnal után 20-25 fokig melegszik a levegő. Szombaton előreláthatólag ismét hidegfront érkezik, kisebb esővel, záporokkal, erős északira forduló széllel, lehűléssel.

Ha pedig egy hónappal előre tekintünk, egyetlen hejnalon sem látszik ilyesfajta télies hideg, amilyen holnap reggel vár ránk, sőt, a maximum hőmérséklet még október közepén is felkúszhat 20 fok környékére!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!