ITT A DÁTUM :Durva lehűlés következik. Ettől a naptól kell a kabát:

ITT A DÁTUM :Durva lehűlés következik. Ettől a naptól kell a kabát:

Így változik az időjárás:Egészen a jövő hét közepéig folytatódik az ilyenkor szokásosnál enyhébb idő, majd nyugat felől egy front közelíti meg...

Így változik az időjárás:Egészen a jövő hét közepéig folytatódik az ilyenkor szokásosnál enyhébb idő, majd nyugat felől egy front közelíti meg hazánkat. Emiatt csütörtöktől felhősebbre fordul időjárásunk és helyenként már az eső is eleredhet.Az időkép előrejelzése szerint jövő hét szombat lesz az utolsó nappali 20 fok, ami után egy hét alatt majdnem 10 fokot zuhan a hőmérséklet. Ezután újra visszakapaszkodik pár nap erejéig, de utána újra lehűl, és november közepétől jó eséllyel már 10 fokig sem kúszik fel a hőmérő higanyszála.

Ez így is nagyon langyosnak számít ezekben a hónapokban, de azért érezhetően közelít a tél!

Hirdetés

Vasárnap túlnyomóan derült, száraz idő lesz. A Dunántúlon és a Dél-Alföldön napközben megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 20 és 24 fok között várható. Késő este 6, 12fok valószínű.

Hétfőn általában derült idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nélkül. Az éjszakai, reggeli órákban helyenként pára-, ködfoltok képződhetnek. A délkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +8 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Kedden túlnyomóan derült, csapadékmentes időre számíthatunk. Az éjszakai, reggeli órákban helyenként pára-, ködfoltok képződhetnek. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és +8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.via

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!